FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray’dan önemli galibiyet 2-0

Geçen hafta derbiden eli boş dönen Galatasaray, lider Trabzonspor’un kazanıp Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin yenildiği haftada Gaziantep FK’yı Morutan ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle yendi: 2-0. Sarı kırmızılı ekip bu önemli üç puanla grupta avantajlı duruma geldi.

01 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
Galatasaray’dan önemli galibiyet 2-0

Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi Galatasaray 2-0 kazandı.Mücadelenin 45+3. dakikasında Morutan’ın golüyle öne geçen sarı-kırmızılılar, devreye 1-0’lık üstünlükle girdi. Karşılaşmanın skorunu belirleyen golü ise 73. dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın puanlar kaybettiği haftada galibiyet alan Galatasaray, puanını 20’ye yükseltti. Gaziantep ekibi ise 12 puanda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ