FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş kazanmasını bildi 2-1

Süper ligin 18. Haftasında kendi sahasında konuk ettiği Kasımpaşaspor karşısında İlk yarıda 28’ Cenk Tosun ve 45+6’ Wout Weghorst’un’un attığı gollerle 2-0 önde kapsadıktan sonra ikinci yarıda konuk ekibin 69.dakikada Ahmet Engin’le farkı bire indirdi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca ev sahibi Beşiktaş ilk yarıda buldu gollerle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı ve zirve yarışını takibe devam etti. Beşiktaş karşısında maçın özellikle ikinci yarıda baskılı olan konuk ekip Kasımpaşaspor isteğini gol yada golleri bulamayarak sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

07 Ocak 2023 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş kazanmasını bildi  2-1

Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmada ev sahibi Beşiktaş . Konuk etti Kasımpaşaspor karşısında ilk yarıda 28. Dakikada Cenk Tosun ve 45+6. Dakikada Wout Weghorst’un attığı gollerle 2-0 önde bitirdi.  Karşılaşmanın ilk yarısında rakibi karşısında üstün ve baskın bir futbol oynayarak golleri de bulan ev sahibi.  İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadı. Maçın 69. Dakikada konuk ekip Kasımpaşaspor’un attığında Ahmet Engin’in attığı golle fark bire indi.  Bu golden sonra baskıya izin vermeyen konuk ekip Kasımpaşaspor farkı indirmeye çalışırken yakalandığı net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. ev sahibi Beşiktaş ise rakibinin maçın sonunu doğru kurduğu baskıda gol izni vermemeye çalıştı. Kalan süre içerisinde iki takımda başka gol bulamayınca sahadan ev sahibi Beşiktaş üç puanla ayrılmayı başardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ