FotoGool

SON DAKİKA

Kartal Moral buldu. 2-0

TFF Trendyol Süper ligi 24. Haftasında sahasında konuk ettiği Trabzonspor karşısında sahadan üç puanla ayrılarak , 3 haftalık kötü gidiş hatta son verdi. Karşılaşmada Kara Kartala galibiyeti getiren golleri 43 ve 61. Dakikalarda Semih atarken, konuk ekip Trabzonspor bir çok gol pozisyonundan da faydalanamadı.

04 Şubat 2024 Tarihinde eklendi.
Kartal Moral buldu. 2-0

Şampiyonluk yarışında  kopan iki takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Beşiktaş oldu.  Süper ligde son 3 karşılaşmasından aldığı sonuçlarla taraftarının büyük tepkisini çeken Siyah beyazlı ekip Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetle büyük moral buldu.  Konuk ekibinin pozisyon ve oyun olarak zaman zaman üstünlüğü eline aladığı maçtan golleri bulan ev sahibi Beşiktaş özellikle ikinci yarıda topa daha çok sahip oldu.  Karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak 3 haftalık galibiyet hasretine son vermiş oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ