FotoGool

SON DAKİKA

Çatalcaspordan “zorlu “ galibiyet

Misli.com 3.lig 3.grupta ligin ilk haftasında aldığı galibiyetten sonra, ikinci haftada cizrespor’la ertelenen karşılaşmasının ardından, 4. Haftayı’da bay olarak geçiren Çatalcaspor iki haftalık maç oynamamasından sonra, Arhavi deplasmanına gitti. Karşılaşmanın 43. Dakikasında Ali Zorlu’nun attığı golle sahadan üç puanla ayrılan sarı kırmızılı lige yeniden başlangıç yaptı.

11 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.
Çatalcaspordan “zorlu “ galibiyet

Ligin ilk haftasında oynadığı ve kazandığı Yalova karşılaşmasından sonra grubundaki takımlar 4. Maçlarına çıkarken, Çatalcaspor bir etlenen karşılaşma ve birde Bay olmasından dolayı ikinci karşılaşmasına Arhavi karşısında çıktı. Rakibi karşısında zaman zaman zorlanan sarı kırmızılı ekip, 43. Dakikada köşe vuruşundan gelen topu iyi takip eden Ali Zorlu attığı golle sarı kırımızılı ekibi öne geçirdi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maçtan galip ayrılan Çatalcaspor ikinci maçından ikinci galibiyetini alarak ayrılmayı başardı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ