FotoGool

SON DAKİKA

Silivrispor’un hazırlık maçı yarıda kaldı

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor ,  perşembe günü Selimpaşa Mehmet Karasu sahasında konuk ettiği Nijerya karma takım karşılaşması,  konuk ekibin 2-1’lik üstülüğü devam ederken,  yaşanan sertliklerden dolayı bitimine az kala hazırlık karşılaşması sona erdi.

27 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Silivrispor’un hazırlık maçı yarıda kaldı

Selimpaşa Mehmet Karasu sahasında oynanan karşılaşmada Nijerya asıllı, avrupanın Çeşitli profesyonel takımlarında forma giyen oyunculardan oluşan kadro ile bir hazırlık karşılaşması oynayan Silivrispor sen öncesi kendini görme şansı buldu.   Silivrispor kulübü Başkanı Taylan Güraslan,  yönetim kurulu üyeleri Mürsel Türk ‘ünde seyrettiği karşılaşmada ilk yarıda konuk ekibin üstünlüğü gözden kaçmadı.  Nijerya Karma takımı oyundaki üstünlüğülü skor’ada yansıtmayı başardı.  Maçın ilk yarısında Silivri karşısında daha diri olan rakibi geliştirdiği ataklarla Silivrispor savunmasına zor anlar yaşattı.  Oyunda ilk yarıda zaman zaman oyunda tempoyu eline alan Silivrispor,  bu hazırlık karşılaşmasında lige hazır bir görüntü vermedi.

İkinci yarıda etkili oldu

Nijerya karması karşısında ilk yarısını Samuel ve Wıreko’nun attığı gollerle ilk yarısını 2-0 üstülüğü ile tamamlanın hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısında oyunda daha etkili olan ev sahibi Silivrisporspor oldu.  Savunmasına çekilip kontra ataklarla farkı açmaya çalışan Nijerya Karması karşısında ikinci yarının hemen başında Bestler ile bir gol bulan Silivrispor farkı bire indirdi.

Oyun iyice sertleşti

Karşılaşmada Skor’un tek farka inmesinden sonra oyun iyice sertleşti. İlk yarıda Oğuz’un sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından ikinci yarıda da iki sakat veren Silivrispor kenar yönetimi oyunun sert oynanmaya başlamasından sonra oyunun erken bitmesini istediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ