FotoGool

SON DAKİKA

UĞURLU’DAN 2.LİGE İMZA

Ümraniyespor’un alt yapısında yetişen Sakarya ve Bandırmaspor’un U19 Kategorisinde oynadığı futbolla tüm spor kulüplerini peşinde koşturan genç yetenek İbrahim Egemen Uğurlu TFF 2.lig ekiplerinden Ankara Demirspor’a profesyonel imza attı.

05 Şubat 2024 Tarihinde eklendi.
UĞURLU’DAN 2.LİGE İMZA

Yetenekli orta saha oyuncusu yıllardır alt yapılarda oynadığı futbolla bir çok takımın takibindeydi.  Genç oyuncuyu 2. Lİg Beyaz Grupta mücadele eden Anakara Demirspor’la her konuda anlaşan genç yetenek İbrahim Egemen Uğurlu “ İLkkez profesyonel imza attım.  Büyük bir camiaya geldim,  çok mutluyum Bu günlere gelmemde bana büyük destek olan ve bende emeği olan tüm hocalarıma teşekkür ederim.  Ankara Demirspor’un başarı için elimden gelenin en iyisini yapacağım.  Hocamdan ve A Takımındaki abilerimden öğreneceğim çok şey var” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ