FotoGool

SON DAKİKA

Muhteşem tören 12 imza

Misli.com 3.lig 3. Grupta mücadele eden Çatalcaspor ile Çatalca Belediyesi arasında yaplan protokol ve 11 yeni oyuncunun imzası. Çatalca Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürlüğünün hazırladığı Şölen havasında gerçekleşti.  Hiç bir detayın atlanmadığı imza töreninde Çatalcaspor için Çatalca bir bütün oldu. 

06 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.
Muhteşem tören 12 imza

Çatalca Gökçeali tesislerinde yapılan imza töreninde tam bir şölen havasında geçti. Pandemi kuralları çerçevesinde Çatalcaspor’un idman sahası Çatalca Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürlüğü tarafından adeta gelin gi.bi süslenmiş. Hiç bir detay atlanılmamış.  Çatalca tarihinde bir ilke imza atıldı.

Protokol yerini aldı

Pandemi ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Meclis üyesi Tuba Uzun ve ekibi tarafından hazırlanan törene Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş,  Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner,  Çatalca Cumhuriyet savcısı Kamil Buğra Akgül,  Siyasi Parti İlçe Başkanları,  Çatalca İlçesinde bulunun Sivil toplum örgütlerinin başkanları. Çatalca Belediyesi Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, Çatalcaspor kulübü Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulu,  Çatalcaspor teknik heyeti ve oyuncular katıldı.

Gökçe “ Birlik beraberlik içinde olduğumuzda aşamayacağımız engel yok”

Yapılan programda açılış konuşmasını yapan Çatalcaspor kulübü Başkanı Hasan Gökçe birlik beraberliğe dikkat çekerek , Çatalcaspor’un 3.lige çıktığı sezondaki birlik beraberliği yine gördüğünü belirterek, Çatalcaspor’un hedefinin bir üst lig olduğunu belirtti.  Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in spor’a bakış açısının Çatalca’nın büyük bir şans olduğunu dile getiren Başkan Gökçe Çatalcaspor’un ortak değer olduğunu söyledi. Başkan Gökçe “ Yapılan bu imza törenine katılımın oldukça iyi olduğunu görmek beni sevindirdi. Çatalcaspor’un geldiği noktaya baktığımızda usun bir yol katettiğini görüyoruz. Bu yolda yürürken belki de koşarken, her zaman olduğu gibi Çatalca Belediyemizin bize olan desteğini kesinlikle inkar edemeyiz. Nasıl ki Çatalcaspor ilk 3. Lige çıkarken gösterdiğimiz birlik beraberliğimizin hala devam etmesi ben ve yönetim kurulumu oldukça memnun ediyor. Bizler o dönemde Çatalcaspor’a tarihinde bir ilki yaşatırken yine böyle bir birlik beraberliğin etkisindeydik.  Şimdi de gördüğüm bu birlik beraberlik sayesinde Çatalcaspor Belediyemizinde büyük desteği ile bir üst lige çıkabilmek için yol çıkmıştır.  Buraya katılan Çatalcamızın protokolüne,  Siyasi  Partilerin ilçe Başkanlarına ,  Siivil toplum örgütlerine, Çatalca’daki kulüp Başkanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Üner “ spor birleştirici gücümüz olacak”

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’de yaptığı konuşmada Çatalcaspor’un gelinen noktada yönetici olarak görev yaptığını, şimdi de Çatalca Belediye Başkanı olarak yine de desteğinin devam edeceğini belirterek,  sadece futbol değil, diğer spor dallarının destekleneceğini ifade ederek. Çatalca’da spor’un birleştirici güç olacağını söyledi. Başkan Üner “ Çatalca’da görev başladığımızda bir sloganımız vardı. Çatalca ‘da spor birleştirici güç olacak diye. Bugün burada Çatalcaspor ile belediyemiz arasında yapılan protokolün imzalanması için bir aradayız.  Çatalca Belediyesi olarak her zaman spor’un ve sporcununu yanında olacağımızı hep söyledik. Çatalcaspor bizin ortak paydamız.  Hep birlikte daha iyi yerlere gelebilmesi için elimizden geleni yaparak yine birlikte bir yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Protokol imzalandı

Çatalca Belediyesi ile Çatalcaspor kulübü arasındaki protokole Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve Çatalca spor kulübü Başkanı Hasan Gökçe birlikte imza attılar. Yapılan bu anlaşmanın ardından Çatalcaspor kulübü Başkanı Hasan Gökçe , Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e Çatalcaspor forması hediye etti.

Protokole Milli takım forması

Çatalcaspor kulübü Başkanı ve yönetim kurulu tarafından yapılan programa katılın Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş,  Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner,  Çatalca Cumhuriyet savcısı Kamil Buğra Akgül’e  isimlerinin yazılı olduğu  Türk Milli takım formaları hediye edildi.

Katılımcılara  Çatalcaspor duvar saati verildi

Öte yandan Çatalcaspor’un bu imza törenine katılın Siyasi partilerini ilçe başkanlarını ve sivil toplum örgütlerin yönetici ve başkanlarını, Çatalcaspor’a önceki sezonlarda katkısı olan firmalara ve şirketlere Çatalcaspor duvar saatleri hediye edildi.

11 futbolcu’ya imza attırıldı

Çatalcaspor’da bu sezon forma giyen ve giymeye devam edecek olan bu sezon başında kadroya dahil edilen 11 yeni futbolcuya protokol önünde imza attırıldı.  Yeni sezonda Çatalcaspor formasını terletecek 11 futbolcunun attığı imzaların ardından yapılan törene katılanlarla birlikte Çatacaspor yönetimi,  teknik heyeti ve oyuncular birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Çatalca Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürlüğüne tam not

Çatalcaspor’un imza törenini hazırlayan Çatalca Belediyesi kültür ve sosyal işler müdürlüğünden sorumlu meclis üyesi Tuba Uzun ve ekibi bu organizasyonda tam not aldılar.  Her detayın büyük bir özenle düşünüldüğü organizasyonda ,  masalardaki sarı , kırmızı çiçekler, yapılan ikramlar,  Çatalcaspor fırlaması ve Çatalca Belediyesinin filamaları,  dev pankartlar, sosyal mesafe düşünülerek yapılan masa düzeni ve son hatıra fotoğrafındanki konfetiler büyük ilgi topladı. Organizasyonun kusursuz olması Kültür ve sosyal işler müdürlüğü bir organizasyonda da başarılı oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ