FotoGool

SON DAKİKA

Kızlar play-off garantiledi. 3-2

Bölgemizin ilk ve tek TFF birinci liginde mücadele eden Bayan futbol takımı, her yıl bir üst lig parolasıyla çıktığı yolun sonuna doğru geliyor. Üst üste iki yol şampiyonluk olarak TFF birinci liginde mücadele etmeye hak kazanan Çatalca Belediyespor Sayan futbol takımı TFF Süper ligine çıkmak için play-off oynamaya hak kazandı. Grubundaki son deplasman karşılaşmasında Kocaeli Bayan futbol takımı ile karşı karşıya gelen Çatalca Belediyespor Bayan futbol takımı 9. Dakikada Ceren Nurlu, 29. dakikada Kader Kısa ve 90+3. Dakikada Hanife’nin attığı gollerle sahadan 3-2 galip ayrılarak Süper lige göz kırptı.

14 Şubat 2024 Tarihinde eklendi.
Kızlar play-off garantiledi. 3-2

Kocaeli deplasmanında oynanan karşılaşmada Rakibi karşısında üstünlük zaman zaman üstünlüğü kaybetmesine rağmen, kritik dakikalarda bulduğu gollerle rakibinin direncini kıran ve kalesinde gördüğü gollere cevap vererek galibiyeti kazanan Çatalca Belediyespor bu galibiyetle TFF Süper ligine çıkmak için play-off oynama hakkının garantiledi.  Ligin son deplasman maçından uzatma dakikalarında bulduğu golle üç puanı hangisine yazdıran Çatalca Belediyespor bölgenin gururu oldu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ve Spor müdürlüğü sorumluğu meclis Üyesi Lokman Naroğlu’nun büyük destek verdiği Kadın futbolu yine tarih yazmana devam ediyor.  3.lig ve 2.ligi şampiyonluk olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan Çatalca Belediyespor Bayan futbol takımı aynı başarısını şimdi TFF süper ligine yükselerek göstermek istiyor.

 

Naroğlu yalnız bırakmadı

Çatalca Belediyespor kulübü Başkanı Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Lokman Naroğlu her maç olduğu gibi bu karşılaşmada da takımı yalnız bırakmadı. Alınan galibiyetten dolayı oyuncuları tebrik eden Naroğlu Çatalca Belediyespor kadın futbolunun hedefine ulaşacağına söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ