FotoGool

SON DAKİKA

Demir Ümraniyespor’la Nikah tazeledi.

TFF birinci lig ekiplerinden Ümrainiyespor’un yıllardır alt yapısında başarılı çalışmalar yapan   Şenol Demir , kulüp Başkanı Tarık Aksar’la yaptığı görüşmeden sonra tekrar anlaşmaya vardı.  2 yıllık anlaşma yapan Demir, Ümraniyespor’un alt yapıda futbolcu fabrikası olacağını iddia ederek herkezin gözünün Ümraniyespor’da olacağını söyledi.

01 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Demir Ümraniyespor’la  Nikah tazeledi.

Ümraniyespor’un alt yapı koordinatörlüğü konusunda anlaşmaya varan tecrübeli çalıştırıcı Şenol Demir, yeni sezonla ilgili plan ve projelerini kulübün Başkanı Tarık Aksar’la bir araya gelerek anlattı. Yeni sezonla ilgili ve geçmiş sezonlarla ilgili fikir alış verişi yapan Demir ve Aksar görüşme sonrasında 2 yılda herkesin imreneceği bir takım oluşturmak.

Yeni sezon öncesi Ümraniyespor’la tekrar anlaşma yaparak, Türkiye’de parmakla gösterilecek bir alt yapıya sahip olabilmesi için çalışmalar yapacığını belirten teknik direktör Şenol Demir ” Yıllardır Ümraniyespor’un alt yapısında çalışıyorum.  Bu sezon öncesi kulübümüzün Başkanı Tarık Aksar’la bir araya geldik. ve tekrar anlaşmaya vardık ve 2 yıllık anlaşma yaptık. Yılardır bazı projelerimizi hayata geçirdik ve bunların karşılığını A takımına çıkarttığımız oyuncularla aldık.  Bu sezon öncesi alt yapımızdan A Takımımıza 5 futbolcu verdik” dedi.

Tesislerimizi yenileceğiz

Ümraniyespor’un Alt yapıya verdiği önemin büyük olduğunu söyleyen tecrübeli teknik direktör Şenol Demir ” Kulübümüzün Başkanı ve yönetimi önümüzdeki sezonla ilgili alt yapıya  bu sezon daha da önem vereceklerine biliyorum. A Takımının eskiden kullandığı tesislerin düzenlenerek Alt yapıya verilecek. 35 kişinin kamp yapabileceği bir şekilde düzenlenecek.  Teknik heyetinde kullanabileceği ve çalışmalarını yapabileceği bir tesis haline gelecek.  Bu sayede plan ve projelerimizi daha rahat yapabileceğiz” dedi.

Futbolcu fabrikası olacağız

Ümraniyespor’un iyi bir alt yapıya sahip olduğunu belirten teknik direktör Şenol Demir ” Yıllardır alt yapısında büyük ivme kazandı.  Önümüzdeki yıllarda uygulayacağımız projelerle, Türkiye’nin ileri gelen takımları le yarışacak duruma geleceğiz.  Bu konuda bize güvenen ve her türlü imkanı sunan başta kulüp Başkanımız Tarık Aksar’a ve yönetime teşekkür ediyorum.  Bizim plan ve projelerimizle yakın bir zaman diliminde tam bir bir futbolcu fabrikası haline geleceğiz.  Bu şekilde herkesin gözü Ümraniyespor’da olacaktır” dedi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ