FotoGool

SON DAKİKA

Kazanan Beşiktaş , sevinen yok 1-0

Turkcell Kadınlar liginde gruplarda son maçlar oynandı. Beşiktaş, aynı grupta kendisi ile birlikte gruptan çıkmayı garantileyen Fatih Vatanspor’la karşı karşıya geldi. 86. Dakikada Yağmur Uraz’ın attığı golle bu prestij karşılaşmasından üç puanla ayrılırken, maçın 90+3. Dakikadasında Fatih Vatanspor’dan Seranay Öziri Altun ile Beşiktaş’tan Arzu Karabulut ile girdiği ikili mücadelede sağ ayağının kırılmasından sonra saha içinde iki takım oyuncuları da büyük bir üzüntü yaşadı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle kimse sevinç yaşayamadı. İki takımın oyuncuları, teknik heyetleri yaşanan bu talihsiz olaydan dolayı büyük üzüntü yaşadı.

23 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Kazanan Beşiktaş , sevinen yok   1-0

A Grubunun son karşılaşmasında İki istanbul takımı karşı karşıya geldi.  İki takımında gruptan çıkmasından dolayı prestij özelliği taşıyan karşılaşmada iki takımda yaptıkları mücadele ile büyük bir takdir topladılar. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda istediği golü bulamadılar. Maçın ikinci yarısında da iki takımın mücadelesi devam etti.  Temponun düşmediği,  her takımın da atak yaptığı mücadelenin 86. Dakikadasında gelişen Beşiktaş atağında Yağmur Uraz’ın akıllı kafa vuruşu ile top Fatih vatan fileleri ile buluştu 1-0.   Kalesinde gördüğü bu golden sonra beraberlik golü için atak üzerine atak yapan Fatih Vatanspor maçta tempoyu hiç düşürmedi.

Talihsiz bir olay yaşandı

Karşılaşmada kalesinde gördüğü golden sonra oyundan düşmeyen ve beraberlik golü için tempoyu arttıran Fatih Vantanspor’dan Seranay Öziri Altun ile Beşiktaş’tan Arzu Karabulut orta sahada  girdikleri  ikili mücadeleden sonra o talihsiz olay yaşandı. Fatih Vatanspor’lu  Seranay Öziri Altun  bu müdahalenin sonunda yerde kalırken Karşılaşmanın orta hakemi tarafından Şeyma Haşlat tarafındın sağlık görevlileri sahaya davet edilirken. İki takım oyuncuları Altun’un ayağının kırıldığını görünce büyük bir üzüntü yaşadılar.  Karşılaşmanın bu şekilde talihsiz bir şekilde yaşanan sakatlıkla bitmesinden sonra iki takım oyuncuları büyük bir üzüntü yaşadılar. Sağlık görevlilerinin müdehalesini izlerken bir çok oyuncu göz yaşlarını tutamazken,  onları teselli etmek yine oyuncu arkadaşlarına ve teknik heyetlerine kaldı.  Seranay Öziri Altun ile ikili mücadeleye giren Beşiktaş’lı oyuncu Arzu Karabulut’unda büyük bir üzüntü yaşadığı gözlerler kaçmadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ