FotoGool

SON DAKİKA

“BİR DÖNEM DÜŞÜNÜYORUM”

İASKF Başkan Adayı Fikret Sivri dün akşam basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlandıran Sivri, beraberinde K.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ile birlikte bir dizi açıklamaların altına imza attı. Kulüplerle yaptıkları toplantılarda hiçbir zaman yapamayacakları vaatlerde bulunmadıklarını ifade eden Sivri “Hiçbir zaman olmayacak bir şey vaat etmiyoruz. Uzun süre kalma taraftarı değilim. Bir dönem düşünüyorum.” ifadesini kullandı.

01 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
“BİR DÖNEM DÜŞÜNÜYORUM”

Listesi konusunda bilgi veren Sivri “Şu anda görüşme halinde olduğum isimler var. Biz mümkün olduğu kadar temsil yeteneği yüksek isimlere yer vererek ilçelerimiz arasında da temsilde adaleti sağlayacağız.” dedi. Seçim için rahat olduklarını dile getiren Sivri “Biz rahatız. Ekip arkadaşlarımdan çok memnunum. İçimizde benden sonra da başkanlık yapacak arkadaşlarımız mevcut. Eksiklerimiz de var. Listemize 10-12 kişi daha ekleyeceğiz. Bu opsiyonun elimizde durması lazım.” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ