FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray Yarışa devam etti 2-1

TFF Trenyol Süper lig 20. Hafta kapanış karşılaşmasında Kayserispor’u konuk eden Galatasaray karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Ertelelen 16. Hafta karşılaşmasında geçtiğimiz hafta içinde Sivasspor’la berabere kalarak zirve yarışında yara alan sarı kırmızılı ekip bu kez galip gelerek yarışta devam dedi. Ev sahibi takımın Galatasaray’ın golünü 26. Dakikada Vİctor Nelsson ve 86’ (P) Dries Mertens atarken, Konuk ekip Kayserispor’un tek golünü 57’ Aylton Boa Morte attı. Karşılaşmada ayrıca İlk yarıda konuk ekip Kayserispor 45. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Stéphane Cédric Bahoken gole çeviremedi.

15 Ocak 2024 Tarihinde eklendi.
Galatasaray Yarışa devam etti 2-1

Kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde Kayseri karşısında zaman zaman zorlanması rağmen kazanmasını bilen galatasaray 20. Haftayı üç puanla geçti.  Bu sonuçla ligin ikinci yarına galibiyetle başlayan Galatasaray önemli bir galibiyete imza attı.  Ligin ilk yarısındaki karşılaşmadan puansız ayrılan Galatasaray bu kez sahadan üç puanla ayrılarak süper ligedeki şampiyonluk yarışına devam etti.

Maç sonuda büyük sevinç

Aldığı Sivasspor beraberliğinin ardından kendi sahasında bu kez galibiyetle yoluna devam eden Galatasar’lı oyuncular karşılaşma sonunda aldığı galibiyetin sevinçini taraftarı ile kutladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ