FotoGool

SON DAKİKA

Çatalca Belediyespor  KISA kesti 2-0

TFF Kadın 1. Ligi B Grubunda Play-off mücadelesi veren Çatalca Belediyespor pazar günü kendi sahasında oynadığı karşılaşmada konuk ettiği Gaziantep Gazikent Bayan futbol takımı karşısında sahadan üç puanla ayrılarak play-off’a bir adım daha yaklaştı.  İlk yarısında gol sesi çıkamayan maçın ikinci yarısında 52 ve 76. Dakikalarda golcü oyuncu Kader Kısa’nın atığı 2 golle üç puanı hanesine yazdırmayı başardı.

04 Şubat 2024 Tarihinde eklendi.
Çatalca Belediyespor  KISA kesti 2-0

Çatalca İzzettin sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında istediği pozisyonları bulan fakat bu pozisyonları gole çeviremeyen Çatalca Belediyespor Bayan Futbol takımı, ikinci yarıda elinde tuttuğu oyunun temposunu bu kez gollerle süsledi.  Karşılaşmanın 52. Dakikasında ve maçın 76. Dakikasında Kader Kısa’nın attığı gollerle sahadan üç puanla ayrılmayı başaran Çatalca Belediyespor play-off’a bir adım daha yaklaştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ