FotoGool

SON DAKİKA

Kızlar Moral buldu 2-0

TFF Kadınlar 1.liginde Zirve mücadelesi veren Çatalca Belediyespor konuk ettiği Kayseri Kadın futbol takımını ilk yarıda 39. Dakikada Ceren Nurlu ve 74. Dakikada Kader Kısa’nın attığı gollerle sahada 2-0 galip ayrılarak büyük moral buldu.  İlk yarıda ve ikinci yarıda Çatalca Belediyespor Kadın futbol takımı sayısızca gol pozisyonundanda faydanalamadı.

21 Ocak 2024 Tarihinde eklendi.
Kızlar Moral buldu 2-0

3 puan parolasıyla çıktığı Kayseri Kadın futbol takımı karşılaşmasının ilk ve ikinci yarısında attığı gollerin yanı sıra bir çok gol pozisyonundan da yararlanamayan Çatalca Belediyespor sahadan üç puanla ayrılarak moral buldu. TFF Süper ligine çıkabilmek için play-off’a katılmak için mücadele eden Çatalca Belediyespor bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak yolura devam etti.

Çatalca Belediye başkanı Mesut Üner ve Spor müdürlüğü sorumlusu lokman Naroğlu’nun üç yılda  aldığı  başarılarla Çatalca Belediyespor üçüncü Lig kadın liginde başladığı serüveni de Süper Lig için zirveyi zorluyor. Her yıl bir kategori atlayarak bu sene TFF kadınlar birinci liginde mücadele etme hakkını kazanan Çatalca Belediyespor kadın futbol takımı TFF Süper Lig kadınlar ligi grubuna yükselmek istiyor. Ligin ikinci yarısına kendi sahasında oynadı ve farklı kazandı Sakarya kadın takımı maçından aldığı üç puanlı bir anlamda iç saha fobisini de yenen Çatalca Belediyespor bayan futbol takımı bu kez yine iç saha maçında Kayseri Kadın futbol takımını mağlup ederek moral buldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ