FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürdü

TFF Süper lig 32. haftada Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu sahasında pazar günü konuk edeceği Demir Grup Sivaspor karşılaşmasının hazırılıklarını sürdürdür. son olarak oynadığı karşılaşmadan aldığı bir puanala Avrupa şansını devam ettiren Fenerbahçe,  kendisi gibi Avrupa mücadelesi veren Sivasspor’u yenmenin planlarını yapıyor. 

10 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 32.haftasında Demir Grup Sivasspor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Isınma ve çabukluk hareketlerinin ardından pas çalışması yapan futbolcularımız, dar alanda çift kale maçla antrenmanı sürdürdü. İdman, bireysel çalışmalarla sona erdi.

Maç saattinde son idman

Öte yandan fenerbahçe ,  Pazar günü saat 21:00’de konuk edeceği Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının son hazırlık çalışmasını cumartesi günü Can bartu tesislerinde saat 21:00’de yapacağı idmanla tamamlayacak.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ