FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe gol oldu yağdı 7-1

TFF Trendyol Süper ligin ertelenen 16. Hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Konyaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısına 5 gol sığdıran ev sahibi ikinci yarıda da bulduğu iki golle sahadan 7-0. Gibi farklı bir galibiyetle ayrılarak hanesine üç puanı yazdırdı. Konyaspor ilk yarıda kalesinde gördüğü 5 golle oyun disiplininden uzaklaşarak mağlubiyete boyun eğmek zorunda kaldı.

10 Ocak 2024 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe gol oldu yağdı  7-1

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu spor kompleksinde oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ilk yarıda gol olup yağdı.  Karşılaşmada 11’(P) ,32’ ve 40’ dakikalarda Edin Dzeko, 42. Dakikada Bert Müldür ve 44. Dakikada Sebastian Szymanski’nin attığı gollerle 5-0 önde kapattı. Üst üste bulduğu gollerle rakibini oyundan düşüren Fenerbahçe ikinci yarıda da 63’ Michy Batshuayi ve 83. Dakikada Uğurcan’ın (KK) attığı  gollere konuk ekip Konyaspor  90. Dakikada Guilherme ile cevap verdi.  sahadan 7-1 gibi farklı bir galibiyetle ayrılmayı başardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ