FotoGool

SON DAKİKA

Tunç Holding hedefini koydu 10 sponsorluk

Tunç Holding Galatasaray’la bir kez daha masaya oturdu. Yıllardır Sarı kırmızılı ekibin tüm kategorilerine sponsorluk anlaşması yaparak kulübe büyük katkıda bulundu. Son olarak Erkek Voleybol takımı forma sırt sponsorluğu anlaşması yapıldı. Ali Sami Yen spor kompleksi basın toplantısı odasında yapılan sponsorluk anlaşmasına Galatasaray Spor kulübü Yönetim kurulu üyesi Mehmet Saruhan Cibara ve Tunç Holding yönetim kurulu BAşkanı Dinçer Azaphan ve Galatasaray kulübü Erkek Voleybol takımı teknik heyeti ve oyuncular katıldı. Tunç holding yönetim kurulu Başkanı Dinçer Azaphan camiaya bir müjdede vererek 10. Sponsorluğa doğru gideceklerini söyledi.

06 Ekim 2022 Tarihinde eklendi.
Tunç Holding hedefini koydu 10 sponsorluk

Yapılan sponsorluk anlaşmasında kısa bir açıklama yapan Tunç Holding yönetim kurulu Başkanı Dinçer Azaphan “ Metin Oktay ruhunu devam ettireceğiz. 10 numaraya, 10 sponsorluğa doğur gidiyoruz.  Bunu da gerçekleştireceğiz.  Bunun dışında Galatasaray ile ilgili iyi bir projem var,  bu projeyi burada açıklamak istemiyorum. Yönetim kurulu ile bir araya gelerek bunu değerlendireceğiz. Bu projemiz olmasa bile sponsorluklara devam edeceğiz” dedi. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ