FotoGool

SON DAKİKA

Buruk ” Ayağa Kalkacağız”

13 Ocak 2024 Tarihinde eklendi.
Buruk ” Ayağa Kalkacağız”

Rakip 5’li savunmayla başladı ve topu bize bıraktı. Topu oynamak kontrolümüzdeydi. İlk yarı iki direkten dönen topumuz vardı. Erken öne geçebilirdik; ilk yarının sonunda golü bulduk. İkinci yarıda yine top bizdeydi. İkinci golü bulmak için daha fazla kaleye gitmemiz gerekiyordu. Rakibimiz de beraberlik için bir çaba sarf etmedi. Kaptırdığımız toplar sonrası uzun toplarla bu çabayı sarf etti. Devamında şanssız bir penaltı pozisyonu yaşadık.

“VAR’DAN UYARI GELMİYOR”

Bir tane de bizim gördüğümüz net bir pozisyon vardı. Oyuncularımız saha içinde çok itiraz etti. Abdülkadir’in topa eliyle dokunduğu pozisyon… Görüntüler de o da penaltı gibi gözüküyor. VAR odasından uyarı gelmedi. Genelde zaten VAR odasından uyarı gelmiyor. Yine gelmedi. Burada kendimizi suçlayacağımız yer, ikinci golü atıp maçı bitiremememiz. Her maçta bu şanssızlık olabilir. 1-0 garanti bir skor değil. Oyuna hükmediyorduk ancak ikinci golü bulmamız gerekirdi. Kanatlardan iyi hücum edemedik. Beklerden hücum bölgesine belki daha iyi katılabilirdik. Bu da öndeki üretkenliğimizi eksiltti. Bireysel performanslarımız da çok iyi değildi. İkinci golde maçı bitirebilirdik. 

“KAZANMAK ZORUNDAYDIK”

Kerem’in eli açıkta yakalandı. Topla oynama gibi bir niyeti yoktu. Tam tersi top kaleye de gitmiyor. Eli açık olduğu için bu tür pozisyonlarda penaltı veriyorlar. Devamında yine kaçırdığımız gol oldu. 1-1 sonrası iki net pozisyona girdik. Orada da top girmedi. 

Üzüntülüyüz. Oyuncularımla konuştum. Dört gün sonra bir maçımız daha var. Çok uzun bir maraton lig. Dönecek oyuncularımız da var. Bugün buraya 9 eksikle geldik. Bir sonraki maça 2-3 oyuncu dönebilir. Kadromuzu biraz daha güçlendirecek oyuncular. Biz bu değiliz. Ne olursa olsun. Hakem hata da yapsa, eksik de kalsak buradan kazanarak ayrılmak zorundaydık. Bunu yapamadığımız için üzgünüz. Bunu telafi edecek çok maçımız var. Ligin birinci bölümü tamamlandı. Daha güçlenip daha iyi şekilde sahaya çıkacağız ve bundan sonraki maçlarımızı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. En kısa zamanda dört gün sonraki maça hazırlanacağız. Galatasaray daha iyi oynayarak, daha iyi bir şekilde sahaya dönecek. 

“BİR SONRAKİ MAÇ AYAĞA KALKACAĞIZ

7 maçta yenen 2 golün de penaltıdan geldiği hatırlatılması üzerine Okan Buruk şunları söyledi:

İlk penaltı da şanssızlıktı. O da yerdeyken Nelsson’un eline çarpmıştı. Ona da penaltı verildi. Gol yememek önemli ama hücumda daha iyi işler yapmamız gerekiyor. Gol çevirme yüzdemiz zaman zaman düşük oluyor. Bunu geliştireceğiz. Oyuncularımıza özgüven vereceğiz ve daha iyisini yapacaklar. Takımıma ve oyuncularıma güveniyorum. Tekrar reaksiyon gösterip bir sonraki maç ayağa kalkacağız. Kazanarak ayrılmamız gerekiyordu. Bunun dışında hiçbir şey bahane değil. Bizim kalitemizdeki bir takım eksik de olsak kazanmalıydı. Buna yaklaşmıştık ama olmadı. Bizim için şanssız bir beraberlik oldu. 

Haber:  .galatasaray.org

fotoğraf:  Hakan SONGUR

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ