FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor tek golle geçti 1-0

Süper ligin 5. Haftasında Kasımpaşaspor’a konuk olan Trabzonspor bu önemli karşılaşmada ilk yarıda istediği golü bulamadı. Maçın ikinci yarısında 52. Dakikada Anastasios Bakasetas’ın attığı golle üç puanı hanesine yazdıran bordo mavili ekip 13 puanla zirve yarışına devam etti.

18 Eylül 2021 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor tek golle geçti  1-0

Grubunda ilk üç haftada aldığı sonuçlarla grupta zirve yarışına ortak olan Trabzonspor,  4. Haftada kenda sahasında oynadığı Galatasaray karşılaşmasından 2-2 berabere ayrılmıştı.  Ligin 5. Haftasında yine bir istanbul takımı Kasımpaşaspor’un konuğu olan bordo mavili ekip,  ilk yarısında gol  bulamadığı maçın ikinci yarısında 52. Dakikada Anastasios Bakasetas’ın attığı golle haftayı üç puanla kapatmayı başardı.  Golden sonra ev sahibi Kasımpaşaspor oyunun üstünlüğünü zaman zaman eline alsada bunu gol yada gollerle süsleyemedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ