FotoGool

SON DAKİKA

İstanbul’da Trabzon’a çoşkulu karşılama

TFF Süper lig Cemil Usta sezonun en önemli karşılaşmalarından birine çıkacak olan Trabzonspor ,  Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını dün tamamlayarak ,Özel bir uçakla İstanbul’a geldi.  Istanbul Havaalanına gelen bir grup taraftar tarafından karşılanan bordo mavili ekipte taraftarlar teknik heyete ve oyunculara sevgi gösterilerinde bulundular.

05 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
İstanbul’da Trabzon’a çoşkulu karşılama

Grubunda en önemli karşılaşmalardan biri olan Galatasaray karşılaşması hazırlıklarını dün tamamlayan bordo mavili ekip, İstanbul hava alanına geldi. Bugün oynanacak olan karşılaşma öncesi kamp yapacağı otele yerleşen bordo mavili ekibi ,  hava alanında bir Trabzonspor taraftarı karşıladı.  Teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar teknik heyete ve oyunculara bu önemli karşılaşma öncesi moral verdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ