FotoGool

SON DAKİKA

Kayseri’ye can suyu 2-0

TFF Süper lig cemil Usta sezonu 29. Hafta karşılaşmasında Demir Grup Sİvasspor’a konuk olan Kayserispor sahadan 2-0 gelip ayrılarak alt sıralardan kurtulmak için önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.

28 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Kayseri’ye can suyu 2-0

Sivas’ta oynanan karşılaşmada , hem şampiyonluk, hemde ligden düşmemek için mücadele eden iki takımın mücadelesi nefesleri kesti.  Karşılaşmada bir penaltı vuruşundan da yararlanamayan Sivasspor karşısında,  Kayserispor’a üç puanı getiren golleri  45+3, dakikada Hasan Hüseyin Acır,  83. Dakikada Penaltıdan Mensah attı.

Grupta zirve yarışı yapan Sivasspor,  grupta ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor’u konuk etti. Maç. Nefesleri keserken konuk ekip Kayserispor eline geçirdiği fırsatları değerlendirirken, Sivas bir penaltı vuruşundan Mert Hakan ile faydalanamadı.   

Sivas fırsat tepti

TFF Süper ligi Cemil Usta sezonunda zirve mücadelesi yapan Demir Grup Sivasspor , Trabzonspor’un puan kaybetmesinin ardından zirveye bir adım daha yaklaşma şansını aldığı bu mağlubiyetle elinin tersi ile itmiş oldu.

Kayseri umutlandı

Grupta Sivas maçı öncesi 25 puanla 17 sırada yer alan Kayserispor,  güçlü rakibi Sivasspor’u 2-0 mağlup ederek hanesine üç puanı yazdırdı ve 28 puanla 16. Sıraya yerleşti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ