FotoGool

SON DAKİKA

Antalya seriye bağladı 3-1

TFF Spor lig Cemil Usta sezonu 28. Hafta karşılaşmasında Antalya sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisine devam etti. Aldığı galibiyetle orta sırala yükselerek rahat bir nefes aldı. Ligdeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran Akdeniz ekibinin gollerini Sinan Gümüş, Adis Jahovic ve Ersan Gülüm kaydetti. Puanını 36’ya yükselten Antalya 9. sıraya tırmanırken, 28 puanlı Karadeniz ekibi ise 15. sırada haftayı tamamladı.

23 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Antalya seriye bağladı 3-1

Grubunda ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında kende evinde Göztepespor’a mağlup olduktan sonra ligde oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmeyen ve topladığı puanlarla alt sıralardan kurtulmayı başardı.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 11 karşılaşmada 1 mağlubiyet,  4 beraberlik ve 6 galibiyet alarak ligin ikinci yarısının başında 14. Puanla 16. Sırada yer alan Antalyaspor 11. Hafta sonda 36 puanla 9. Sırada yer aldı.

Son olarak oynadığı Çaykur Rize karşısında da etkili futbolunu sergileyerek galibiyete ulaşan Akdeniz ekibi bu sonuçlarla alt sıralardan iyice uzaklaşarak üst sıraları yakından takip etmeye başladı.  Karşılaşmada Antalyaspor’un golleri 3’te Sinan Gümüş, 73’te Adis Jahovic (pen.) ve 79’da Ersan Gülüm kaydetti. Rize’nin tek golünü uzatma anlarında Skoda’dan (pen.) geldi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ