FotoGool

SON DAKİKA

Önemli maçtan beraberlik çıktı 2-2

Süper toto Süper ilk Ahmet Çalık sezonu 25. Haftada alt sıralardan kurtulma çabası veren Kasımpaşaspor sahasında , üst sıraları takip eden Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti. Kendi sahasında galibiyet serisine devam edemeyen ev sahibi maçın ikinci yarısında öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı. Karşılaşmada ev sahibi Kasımpaşaspor’un gollerini 65. Dakikada Mamadou Fall ve 68. Dakikada Jakson Muleka atarken, konuk ekip Aytemiz Alanyaspor’un gollerini 42. Dakikada Wilson Eduarda ve 74. Dakikada Efkan Bekiroğlu attı. Bu sonuçla Kasımpaşaspor puanını 28’e çıkartırken, konuk ekip Aytemiz Alanya puanını 40 yaptı.

13 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Önemli maçtan beraberlik çıktı 2-2

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan sahasına oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rakibine karşı baskılı bir futbol sergileyen fakat yaptığı atakları sonuçlandıramayan ev sahibi Kasımpaşaspor karşısında 42. Dakikada geliştirdiği atakta Wilson Eduarda ile golü bulan taraf konuk ekip Aytemiz Alanyaspor oldu.  Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

İkinci yarıda Alanya karşısında baskısını biraz daha arttıran ev sahibi Kasımpaşaspor 65. Dakikada Mamadou Fall ile önce beraberliği ardındanda 68. Dakikada Jakson Muleka ‘anın attığı golle öne geçmeyi başardı.  Karşılaşmada kalesinede gördüğü golle oyundan kopmayan konuk ekip 74. Dakikada geliştirdiği atakta Efkan Bekiroğlu attığı golle takımına beraberliği sağladı.  2-2.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ