FotoGool

SON DAKİKA

Üner’den Kadın futbol takımına moral

Çatalca Belediyespor’un cumartesi günü grubunda ilk karşılaşmasına çıkacak olan Çatalca Belediyespor kadın futbol takımına Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve meclis üyeleri ile birlikte moral yemeği verildi. Başkan Üner ve meclis üyeleri tarihinde ilk kez Kadın futbol takımı kurarak 3.ligden başlayacak olan Çatalca Belediyespor kadın futbol takımı ilk maç öncesi Kadın futbolcularla bir araya geldi.

18 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Üner’den Kadın futbol takımına moral

Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımı yemek organizasyonu sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Göreve gelir gelmez kurulumunu gerçekleştirdiğimiz Çatalca Belediyespor takımımızda an itibariyle 15 farklı branşta,  konusunun uzmanı 24 eğitmenimiz ile 3500 sporcumuz başarılı spor hayatlarına devam ediyor. Çatalca Belediyespor kulübümüzde yine tarih yazdık ve ilçe tarihimizde ilk kez Kadın Futbol Takımı #kurduk. Kuruduğumuz Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımımız Cumartesi ilk resmi maçımıza çıkacak. İlk maçımız öncesi sporcularımızla moral yemeği organize ettik. Organizasyon sırasında, yarınlarda gelecek başarı sporcularımızın gözlerinden okunuyordu. Bu sene 3. Ligden başlayacağız ve iki yıl içinde 1. Lige çıkacağız. Kararlıyız. Çatalca’mızın adını tüm Türkiye ve Dünya duyacak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz Hayırlı olsun.’’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ