FotoGool

SON DAKİKA

Lider Esenyurt kartal sporu ağırlıyor

TFF kadınlar Ligi üçüncü Lig B grup lideri Çatalca Belediyespor cumartesi günü Çatalca Çanakça sahasında dördüncü maçına çıkacak. Oynadığı üç karşılaşmadan üç galibiyetle ayrılan Çatalca Belediyespor bu kez Esenyurt Kartal sporu ağırlayacak. Ligin ilk yarısının son maçı olan Esenyurt Kartalspor maçında da üç puanı hedefleyen Çatalca Belediyespor kadın futbol takımı liderlik koltuğundan inmek istemiyor.

08 Nisan 2022 Tarihinde eklendi.
Lider Esenyurt kartal sporu ağırlıyor

Çatalca Çanakça sahasında oynanacak olan Çatalca belediye Spor Esenyurt Kartalspor kadın futbol takımları arasında ki karşılaşma ligin ilk yarısının son maçı olacak. Çatalca belediyesi kadın futbol takımı oynadığı üç karşılaşmadan üç galibiyet alarak grupta liderlik koltuğunda oturuyor. Oynadığım üç karşılaşmadan üç galibiyet olarak grupta liderlik koltuğunda oturan Çatalca belediye kadın futbol takımı attı 24 golü karşılığında kalesinde daha gol görmedi. Ligin ilk yarısının son karşılaşmasında üç puanı bulunan Esenyurt kartal sporu arayacak kadın futbol bu haftayı da üç puanla geçerek ligin ilk yarısını liderlik koltuğunda bitirmek istiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ