FotoGool

SON DAKİKA

Çatalca Belediyespor ikinci ligde

Çatalca’da ilk yaşatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner bu sezon başında kurduğu bayan futbol takımı rekorlara imza atarak gruptaki şampiyonluğundan sonra, 2.lige yükselme play-off karşılaşmalarında da büyük bir başarıya imza atarak 2.lige yükselmeyi başardı. Son karşılaşmasında da Gaziantep Beykent takımını 2-0 mağlup ederek, kalesinde hiç gol görmeden 2.lige çıkma başarısını gösterdi.

29 Mayıs 2022 Tarihinde eklendi.
Çatalca Belediyespor ikinci ligde

Sezonun içinde grup maçlarından her maçta farklı galibiyetler alarak gruptan kalesinde gol görmeden ve 64 gol atan Çatalca Belediyespor kadın futbol takımı aynı başarısını yükselme maçlarından da gösterdi. İlk eleme maçında Van İpekyolspor’u 7-0, finalde de Gaziantep Beykentspor’u 2-0’lık skorla geçerek Çatalcalı spor severlere büyük mutluluk yaşattılar.  Bu sezon başından bu yana oynadıkları futbolla tüm Türkiye’nin ilgisini çeken Çatalca Belediyespor 2.lige çıkarak büyük başarıya imza attı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ