FotoGool

SON DAKİKA

Lider Gol oldu yağdı. 13-0

TFF Kadınlar ligi 3.lig B Grupta ligin ilk yarısının son karşılaşmasına Çatalca Çanakça sahasında çıkan Grubun lideri Çatalca Belediyespor kadın futbol takımı cumartesi günü konuk ettiği Esenyurt Kartal karşısında adeta gol olup yağdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Belediye meclis üyesi Lokman Naroğlu’nun birlikte seyrettiği karşılaşmadan üç puanın yanı sıra attığı 13 golle sonuca gitti. Şuana kadara kalesinde gol görmeyen Çatalca Belediyespor bayan futbol takımı liderlik koltuğundaki yerini iyice sağlamlaştırdı.

09 Nisan 2022 Tarihinde eklendi.
Lider Gol oldu yağdı. 13-0

Çatalca Çanakça sahasında ligin ilk yarısının son karşılaşmasında çıkan Çatalca Belediyespor Kadın futbol takımı, rakibi karşısınada maçın başından sonuna kadar yakaladığı oyun üstünlüğü skor üstünlüğünü de çevirdi.  Ligde daha önce oynadığı 3 karşılaşmada 24 gol atarak büyük bir başarıya imza atan Kadın futbol takımı Esenyurt Kartal karşısında attığı gollerle adeta farka koştu. Oynadığı 4. Karşılaşmasında da kalesinde gol görmeyen Çatalca Belediyespor Kadın futbol takımı  rakiki karşısında adeta gol oldu yağdı. Maçta Çatalca Belediyespor Kadın futbol takımının gollerini9,31,42,48,51,79 ve 90. Dakikalarda  Kader , 13 ve 85. Dakikalarda Ayşen, 19 ve 26. Dakikalarda Ebru ve 65. Dakikada Melike attı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ