FotoGool

SON DAKİKA

Sivri “17 projeyi üç yıl içinde bitireceğiz”

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Fikret Sivri’nin açıklamasına göre yeni dönemde tüzük tadili yapılarak Başkanlık iki dönem ile sınırlandırılacak.’Birlikte Yöneteceğiz’ diyerek çıktık. Delegelerimizin 30 Haziran’da ekibimize gösterecekleri teveccüh ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda göreve geleceğimize olan inancımız tamdır. Seçim süreci boyunca İstanbul’un ilçelerini gezdik ve projelerimizi anlattık. Göreve geldiğimizde yapacağımız icraat ve yatırımlar ile İstanbul’un ne denli güçlü olabileceğini Allah’ın izniyle hep birlikte göreceğiz. Amatör Kulüplerimizin varlık içinde spor mücadelelerini sürdürmesi için ekibimiz ile gece gündüz çalışacağız ve 3 yılın sonunda yeniden Başkanlığa aday olmayacağım. Söz verdiğimiz projeleri 3 yıl içinde bitirmiş olacağım.

23 Haziran 2021 Tarihinde eklendi.
Sivri “17 projeyi üç yıl içinde bitireceğiz”

Kulüplerimizin desteğiyle seçimden başarılı bir şekilde çıktıktan sonra beklentileri gerçekleştirmek için yoğun bir tempo içinde olacağız. Uzun yıllardır futbolun içinde yöneten konumunda olmanın da avantajı ile Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF), Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nda (TASKK) ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) görev yapmış olmanın bilgi ve tecrübe birikimimizle, hepsi birbirinden değerli, yetişmiş kadrolarımızla İstanbul için zorlu hedeflere koşmak için hazırız.

İstanbul futbolunun artık zaman kaybına tahammülü yoktur. Pandemi döneminde yeni çıktık, 16 aydır futboldan uzak kalan alt yapılarımıza yönelik hızlı ve faydalı projelerimiz olacak. Aşağıda ilan ettiğimiz projeleri defaeten söz verdiğimiz üzere 36 ayda tamamlamış olacağız. 30 Haziran 2021 Çarşamba günü Maslak’ta yapılacak olan seçimlerinin ülkemiz ve İstanbul sporu için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

İşte Fikret Sivri’nin 3 yıl için söz verdiği projeler

1- Tüzük tadili yapılacak
a) Başkanlık iki dönem ile sınırlandırılacak.
b) Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığını bırakacak.
c) Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine girerse Başkanlığı bırakacak.
2- İl Temsilciliği ve Tertip Komiteleri seçimle göreve gelecek.
3- Sezon ile ilgili uygulanacak statüleri haziran veya liglerin başlamasına 1,5 ay kala ilan edilecek.
4- Kurumların görevleri layıkıyla ve adaletli yapılması sağlanacak.
5- Transferde TFF’ye yatan bedellerin alınmaması sağlanacak.
6- Transfer ve lisans işlemleri elektronik E-Lisans, E- Transfer adıyla dijital sistemle yapılacak.
7- Türkiye Futbol Federasyonu ve ASKF’ye yapılan tüm ödemeler dijital bankacılık ve mobil bankacılık işlemleri ile yapılması sağlanacak.
8- İEM Spor Şube ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun stat güvenliği ile ilgili biriminde görüşleri de alınarak müsabaka oynanan tüm statlarda ve işletilen statlarda güvenlik kamerası donanacak ve güvenlik ile ilgili sıkıntılar giderilecek. 6222 Sayılı Sporda Şiddet Ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun esasa alınarak sahalara akıllı kamera sistemi kurulacak.
9- Yine, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun esasa alınarak sahalara akıllı kamera sistemi kurulacak. Akıllı kameralar sayesinde kulüplerden izin alınarak istenilen tüm maçları internet üzerinden izlenmesi sağlanacak.
10- ASKF TV kurularak basın, medya ve iletişim ağı daha güçlü olacak ve spor kulüpleri, ister Kulüplerinden bağlanarak isterlerse İstinye’den Orhan Saka Amatörler Evinden program yapabilecek ve amatör sporun iyi tanıtılması sağlanacak.
11- İstanbul’un Avrupa yakası (Sur dışı) ve Anadolu yakasına kulüplerimizin, misafirlerin ve sporcuların faydalanacağı sosyal tesisler kazandıracağız.
12- İstanbul büyük bir eksiği olan ve rahat nefes aldırarak Avrupa ve Anadolu yakasına 10 sahanın bir arada olacağı diğer spor branşlarında faydalanacağı Spor Köyü projesini hayata geçireceğiz.
13- İstanbul’un, Türkiye şampiyonlarında takım sayılarını göz önünde bulundurarak daha çok temsil edilmesini sağlayacağız.
14- Türkiye Futbol Federasyonu’nun amatörlere ayırdığı bütçeyi en az %10’a çıkarttırarak sabit bir oranla verilmesini sağlayacağız.
15- Amatör sporunun sağlık ile alakalı sorunları Özel Sağlık Sigortası gibi çalışma şekli yaparak sporcuların sağlık endişelerini ortadan kaldıracağız.
16- Yetiştirme bedellerinin TFF ve kulüpler arasında çözülmesini sağlayacağız. Sporcuyu ve ailelerini spor kulüpleri ile karşı karşıya gelmemelerini sağlayacağız
17- Spor kulüplerimizin Türkiye Futbol Federasyonu, yerel yönetimler ve spor bakanlığındaki ekonomik kanuni haklarının kullandırılmasını sağlayacağız

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ