FotoGool

SON DAKİKA

Bir Okuldan daha fazlası

Avcılar Altay futbol okulu, bir okuldan daha fazlası. Süper ligde bulunan bir çok takımın benzer futbol okullarını yaptıkları ile geride bırakan ve Altay futbol okullarının gözdesi olan Avcılar Altay futbol okulu öğrencilere sadece iyi bir futbolcu olmayı değil, okulda öğreneceği tüm bilgileri vererek, hayata dair iyi bir birey olmayı da öğretiyor. Futbol bilgilerinin yanı sıra, diyetisyen, pedagog eğitiminin yanı sıra, ailelerinin de katıldığı sosyal faaliyetlerle geleceğin sporcularını yetiştiriyor.

24 Ağustos 2021 Tarihinde eklendi.
Bir Okuldan daha fazlası

Bir çok süper lig takımının spor okulları adı altında gerçekleştirdiği halı saha futbol eğitimlerine başka bir boyuta taşıyan Avcılar  Altay futbol okulu küçük yaş gruplarından,  büyük yaş gruplarına kadar profesyonel eğitim veriyor.  Deneyimli antrenörler eşliğinde her gün yapılan çalışmalarla futbol bilgisi aşılarken, bunun yanı sıra bu işe daha profesyonelce yaklaşmışlar.

Pedagog eşliğinde eğitim

Türkiyede çok az sayıda kulübün yapabildiği , bir çok kulübünde alt yapılarında geliştiremediği bu projeyi yapan Avcılar Altay futbol okulu,  tüm kategorilerdeki oyuncular ve ailerle için pedagog desteği sağlıyor.  Sporcuyu ileri için psikolojik olarak hazırlayan bu projeye ailelerini de katarak sorunsuz gençler yetiştirmeye çalışıyorlar.  Psikolog Ecem Demiral’ın gözetiminde yapılan seanslara zaman zaman ailelerle katılıyor.  En alt kategoriden en üst kategoriye kadar bu desteği sağlıyorlar.

Diyetisyen desteği var

Bir futbol okulundan daha fazlası söylemini destekleyen diğer bir farkındalığı da gözer önüne seren Avcılar Altay futbol okulu futbolcuların nasıl besleneceği,  neleri yemeleri gerektiğini,  gelişim çağında neleri tüketmememeleri konusunda da profesyonel destek sağlıyor.  Diyetisyen Ceylan Çetin nezaretinde oyunculara ve bazende ailelere bu konudan destek veriliyor.

Kitap okumadan spor yok

Avcılar futbol okuyunun diğer değişik bir uygulaması ise çalışmalar haricinde sosyal hayatta da oyunculara müdahele ederek,  her gür kesinlikle boş vakitlerinde kitap okulamalarına teşvik etmek olmuş.  Bazen kitabını da al çalışmaya gelen sloganı ile oyuncularını çalışmaların yapıldığı tesislere çağırıp toplu halde kitap okuma seanları düzenleyerek, oyuncunun bu alışkanlığını da geliştirmesi sağlanıyor. Avcılar Altay spor okulu Çalışma dışında kurdukları gruplarla sosyal medya üzerinden oyuncularına ağaç ve çiçek ekmelerini yada sokak havlanlarını besleme aktiviteleri ile geleceğin sporcularını yetiştiriyor.

Ailerle çok memnun

Avcılar Altay Futbol okulunda öğrencileri bulunan ailelerde zaman zaman katıldıkları bu sosyal aktivitelerden ve spor okulunda verilen eğitimden memnun olduklarını dile getirdiler.  Ailerle “ Böylede ismi duyulmuş bir çok kulübün futbol okulu var.  Onlara da gittik,  ama bu kadar ilgi ve bu kadar profesyonel çalışmayı sadece burada gördük.  Burası bir okuldan farksız.  Evlatlarımız buada spor yaparken,  sosyal olarakta gelişiyorlar.  Biz aileler olarak yapılan çalışmaları bire bir takip ediyoruz ve destekliyoruz.  Avcılar Altay futbol okulu bu yüzden bu işin gözdesi ve bu işte tam bir profesyoneller

Hocalardan bire bir eğitim

Velilerin çalışma esnasında hiç bir müdahalesine izin verilmeyen çalışmalarda antrenörler Oğuzhan Özdemir,  Uğur Keskin, Rıdvan Özdemir,  Yavuz Keskin her oyuncu ile birebir ilgilenerek.  Futbolun ilk harfinden son harfine kadar, yeni gelişen çalıştırma tekniklerinden ,  gelecekte olabilcek kurallara kadar. Sporcuların daha şimdiden saha içindeki hareketlerinden,  rakibe davranış şekillerine kadar her konuda destek vererek oyuncu yetiştirmeye çalışıyorlar.  Yapılan çalışmalar sonucunda gelişme gösteren ve bir çok kulübünde talip olduğu oyuncuları o takımlara göndermek ve oyuncuların takibini yaparak ileride büyük bir sporcu olması için ellerinden geleni yapıyorlar.

Yüzlerce sporcu var

Her geçen gün artan sporcu sayısı ile İstanbul’un gözbebeği haline gelen Avcılar Altay Futbol okuluna kayıtların her geçen gün artması dikkat çekiyor.  Ailelerinde memnuniyetini her seferinde dile getirdikleri Avcılar Altay Futbol okulu ileriye dönük bir çok spor kulübünün kendine idol alacağı duruma gelmesi yakındır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ