FotoGool

SON DAKİKA

Güvenir’den Teşekkür

Süper amatör küme ekiplerinden Kestanelikspor’un kulüp Başkanı İbrahim Güvenir, Süper amatör küme takımlarının hakkını koruyarak tekrar lige katılmalarını sağlayan, İASKF Başkanı Ali Düşmez ve yönetim kuruluna bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve Çatalca takımlarının kulüp Başkanlarına teşekkür etti.

24 Eylül 2021 Tarihinde eklendi.
Güvenir’den Teşekkür

Çatalca’nın süper amatör küme ekiplerinden Kestanelikspor kulübü Başkanı İbrahim Güvenir Pandemi dolayısıyla geçtiğimiz sezon maçların oynanmamasından dolayı yaşanan sıkıntıları bir kenara bırakarak ,  bu sezon tekrar Süper amatör kümede mücadele edecek olmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Ali Düşmez ve ekibine teşekkürler

Kestanelik kulüp Başkanı İbrahim Güvenir,  Süper amatör kümede daha önce yaşanana mağduriyetle ilgili İASKF Başkanı Ali Düşmez ve yönetim kurulunun samimi yaklaşımından dolayı teşekkür etti. GÜvenir “ İASKF yönetimi ile yaptığımız görüşmeler ve toplantılar sonrasındı Süper amatör kümede kaldığımız yerden devam edecek olmamızdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Üner’e ve Çatalca kulüplerine teşekkür

Yaşanan süreçte Çatalca Belediye Başkanı Mesut Öner’in her zaman yanlarında olduğunu ve bu süreçte destek verdiğini belirten Kestanelik Kulüp Başkanı Ibrahim Güvenir “ Yaşanan bu süreçte Spor ve sporcunun yanıda olan Çatalca Belediye Başkanımız sayın Mesut Öner’e ayrı bir parantez açmak istiyorum. Kendisinin destekleri sayesinde bu konuda çalışmalarımızı hep sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz.  Bundan dolayı ve spor’a verdiği destekten dolayı kendisine şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum.  Bu konuda bir teşekkürü de Çatalca’da bulunan amatör spor kulüpleri Başkanlarına ediyorum.  Onlarla birlikte hareket ediyoruz ve onları bu konudaki desteği , Kestanelikspor olarak bize büyük güç verdi.  Kulüp Başkanlarımızı da teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ