FotoGool

SON DAKİKA

Haydarspor’da Kenan Kurt takımına veda etti

İstanbul 1.Amatör Ligde sezonu ikinci sırada tamamlayan Haydarspor’da teknik direktör Kenan Nurhan Kurt, sarı-siyahlı Fatih ekibinden ayrıldı.

30 Haziran 2022 Tarihinde eklendi.
Haydarspor’da Kenan Kurt takımına veda etti

Ligin ikinci yarısındaki performansı ile yükselişe geçen ve sondan ikinci sıradan ilk sıraya yükselen ve şampiyonluğu kıl payı kaçıran Haydarspor’da kısıtlı imkânlara rağmen çok başarılı bir sezonu geride bırakan Kurt, veda mesajında “Bu sezon görev yaptığım Haydarspor’da bize inanıp göreve getiren değerli Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Taraftarlarımız bizi her zaman destekledi, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. İlk başlarda inişli çıkışlı bir dönemimiz oldu ancak son 5 maçı kazandık ve yine ikinci yarıda hiç mağlup olmadık. Haydarspor camiasına şampiyonluk yakışırdı, nasip olmadı. Bu üzüntü ile Kulübümden ayrılıyorum” dedi.

Önümüzdeki sezon Haydarspor’da görev yapmayı düşünmediğini ifade eden Kurt, “Gelecek sezon Süper Amatör Ligde çalışmak istiyorum, bu yönde bazı teklifler var. Haydarspor’da çok kaliteli bir oyuncu grubu ile çalıştım, hepsi sorumluluk aldı ve taşın altına elini soktu ve güzel anılar biriktirdik. İnancımız, hırsımız ve üstün mücadele anlayışımızla Kulübümüze hep birlikte faydalı olduk. Gittiğimde takımda şartlar uygun olursa Haydarspor’dan mutlaka oyuncu alacağım, çünkü hepsi sahada ve özel hayatlarında çok harikulâde insanlar” ifadelerini kullandı.

Ali Kemal Demir

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ