FotoGool

SON DAKİKA

Nefes kesen maç Beşiktaş’ın. 3-1

Turkcell kadınlar liginin Çeyrek finali iki istanbul takımın nefes kesen maçına sahne oldu. Karşılaşmada son dakikalarda beraberliği sağlayan siyah beyazlı ekip, maçın uzatmaya gitmesini sağladı. Maçın uzatma devrelerinde bir penaltı vuruşundan da yararlanamayan Beşiktaş attığı iki golle sahadan 3-1 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşmada 86. Dakikada Kader hançer, 105 ve 118. Dakikalarda Gizem Gönültaş atarken, Ataşehir Belediyespor’un tek golünü 33. Dakikada Ümran kaydetti. Siyah beyazlı ekip iki golün sahibi Gizem’le bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı.

29 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Nefes kesen maç Beşiktaş’ın. 3-1

Antalya’da devam eden Turkcell Kadınlar liginin çeyrek final karşılaşmaları oynanmaya devam etti. İki istanbul takımının kozlarını paylaştığı karşılaşma nefesleri kesti.  Temponun hiç düşmediği ,  heyecanın eksik olmadığı karşılaşmada iki takımda yaptıkları mücadele ile alkışı hak ettiler.  Karşılaşmada Beşiktaş karşısında maçın son düdüğüne kadar mücadele eden Ataşehir Belediyespor 33. Dakikada Ümran’ın güzel golü ile öne geçmesi başardı. Maçın ilk yarısı. Ataşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile bitti. Karşılaşmada kalesinde yediği golden sonra rakibi üzerinde baskısını kuran Beşiktaş beraberlik golünü çok aradı. Maçın 86. Dakikadasında gelişen Beşiktaş atağında Kader Hançar attığı golle beraberliği sağladı ve karşılaşmayı uzatmalara götürmeyi başardı.

Beşiktaş uzatmada turu geçti

Ataşehir karşısında maçın normal süresinin bitimene doğrular bulduğu golle beraberliği sağlayan Beşiktaş, bulduğu moralle rakibini kendi yer alanına hapsetmedi başardı. Maçın 105. Dakikadasında Gizem’in ilk golü ile öne geçen siyah beyazlı ekip,  118. Dakikada da farkı ikiye çıkartarak turu geçen taraf oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ