FotoGool

SON DAKİKA

Çatalca Belediyespor gol oldu yağdı 7-0

TFF Kadınlar 3.ligi B Grubunda ilk maçına çıkan Çatalca Belediyespor Bakırköy Belediyesi 2 nolu sahada oynadığı Bakırköy Gençlikspor karşılaşmasından farklı bir şekilde üç puanı alarak ayrıldı. Tarihinde ilk kez Kadın futbol takımı kurarak liglere katılan Çatalca Belediyespor kulübü Kadın futbol takımı ilk maçını rahat bir galibiyetle bitirdi. Karşılaşmada Dk 5 Aden Önal, 8 Ecem NARLIDERE ,15-30 Pınar DEMİRCAN , 60 Kader Kısa
80 Ecem NARLIDERE , 82 Gamze DEMİRTAŞ attı.

19 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Çatalca Belediyespor gol oldu yağdı 7-0

Bakırköy 2. Nolu sahada saat 12:00 ’de başlaması gereken fakat zeminin karla kaplı olması ve bir kaç eksiğin olmasından dolayı 1 buçuk saat gecikmeli başlayan karşılaşmaya hızlı başlayan Çatalca Belediyespor daha maçın başından itibaren oyun üstünlüğünü eline aldı. Rakibini kendi yeralanına hapseden Çatalca Belediyespor bu üstünlüğünü gollerle süslemeye başladı.  Maçın ilk yarısını 5 Aden Önal, 8 Ecem NARLIDERE ,15-30 Pınar DEMİRCAN golleri ile 4-0 önde kapatan konuk ekip ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürdü.  Karşılaşmanın ikinci yarısında 60 Kader Kısa 80 Ecem NARLIDERE ,82 Gamze DEMİRTAŞ’ın golleri ile 7-0 gibi farklı bir galibiyete imza atarak ilk maçından tarihi bir farkla ayrılarak büyük sevinç yaşadı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Orhan Bıçakcıoğlu Mart 20, 2022 / 11:45 Cevapla

Emeğinize sağlık, harika kareler.. BASARILAR DİLERİZ.. AGE&BGSK.. ORHAN BIÇAKCIOĞLU

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ