FotoGool

SON DAKİKA

İzzettinspor hızlı başladı 4-0

Çanakça Behzat Taban turnuvasını ilk gününün ikinci karşılaşması nefesleri kesti. İzzettinspor iele Dağyenicespor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Erkan Gündoğdu’nun attığı golle 1-0 kapandıktan sonra, ikinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde tutan İzzettinspor Yasin Demir ve Erkan Gündoğdu’nun ikinci golü ve Cem Özsoy’un golü ile karşılaşmadan üç puanla ayrılarak turnuvaya hızlı bir başlangıç yaptı.

26 Temmuz 2021 Tarihinde eklendi.
İzzettinspor hızlı başladı  4-0

Geleneksel Çanakça Turnuvasının ikinci karşılaşmasında iki güçlü ekip karşı karşıya gedi.  İzzettinspor’un ilk yarıda Erkan Gündoğdu’nun attığı golle 1-0 önde kapadığı karşılaşmanın ikinci yarısında dağenice spor’un zaman zaman oyuna etkisini koymasına rağmen son vuruşlarda başarılı olan taraf izzettinspor oldu.  İkinci yarıda Önce Yasin Demir ve sonra da Ekran Gündoğdu’nun ikinci golü ile durum 3-0 oldu.  Karşılaşmada son sözü Cem Özsoy söyleyerek attığı golle  İzzettinspor turnuvaya iyi bir başlangıç yapmasını sağladı. Turnuvada  Dağyenicespor ilk maçın şanssızlığını yaşayarak turnuvaya puansız bir başlangıç yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ