FotoGool

SON DAKİKA

Fatih vatan Finalde 1-0

Turkcell Kadınlar ligi Sağlık çalışanları liginde Yarı Finalde Fomget Gençlik ve spor takımı ile Antalya’da karşı karşıya geler Fatih Vatan takımı 18. Dakikada Zelal’in attığı penaltı golü ile sahadan galibiyetle ayrılarak adını finale yazdırdı. Karşılaşmada erken bulduğu golle yakaladığı üstünlüğü maçın sonuna kadar sürdüren İstanbul Ekibi büyük bir ve tarihi bir başarıya imza attı ve bu sezonun finaline adını yazdırdı.

02 Mayıs 2021 Tarihinde eklendi.
Fatih vatan Finalde  1-0

Antalya’da geçtiğimiz haftadan bu zamana kadar süren Turkcell Bayanlar ilgi Sağlık çalışanları sezonunda. Önce Gruptan çıkmayı başaran ve ardından çeyrek finalde Konak Belediyespor’u penaltılarla geçtikten sonra yarı finalde Fomget Gençlik ve spor takımı ile karşı karşıya gelen İstanbul ekibi Fatih Vatanspor ,  karşılaşmaya baskılı bir şekilde başladı.  Maçın ilk düdüğünden itibaren oyunu rakibinin yer alanına yıkan Fatih Vatan,  18. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Zelal ile kullanarak gole çevirdi.  Erken bulduğu golün morali ile rakibi karşısında etkisini sürdüren Fatih Vatan, rakibi Fomget gençlik ve spor’un baskı kurduğu dakikalarda savunmasının yerinde müdehaleleri ile pozisyon vermeszken,  geliştirdiği ataklarla da bir kaç net pozisyondan da yararlanamadı.  Karşılaşmanın ikinci yarısının sonlarına dağru rakibinin kurduğu baskıyı savuşturmayı başaran Fatih Vatan maçın orta hakeminin son düdüğü ile finale çıkan takım oldu.

Final sevinçini yaşadılar

Karşılaşmanın son bitiş düdüğü ile saha içinde finale çıkmayı kutlayan Fatih Vatansporlu oyuncular teknik heyet ve kulüp yöneticileri birlikte finalin sevincini saha içinde yaşadılar . Bazı oyuncuların mutluluk gözyaşı döktükleri de gözden kaçmadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ