FotoGool

SON DAKİKA

Çatalcaspor 115. Dakikada yıkıldı

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turda Tepecik Şenol Güneş sahasında konu ettiği Şile Yıldız Karşısında 28. Dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamayan,  onlarca gol pozisyonundan yararlanamayan Çatalcaspor,  115. Dakikada Furkan Çarkçı’nın atığı gole engel olamayarak kupaya veda etti. Maçın son dakikalarına doğru bulduğu golle turu atlayan Şile Yıldız kupada ikinci takımı da elemenin mutluluğunu yaşadı. 

21 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.
Çatalcaspor 115. Dakikada yıkıldı

Tepecik Şenol Güneş sahasında oynanan karşılaşmada  Şile karşısında kadroda yaptığı değişiklerle çıkan Çatalcaspor ,  Şile Yıldız karşısında maça etkili başladı.  Karşılaşmada rakibini kendi yer alanına hapsederek püzisayonlara girmeye başlayan ve gol arayan ev sahibi Çatalcaspor 28. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Mehmet Mert Özkaplan’la gole çeviremedi. Şile Yıldız kalecisi Ömer Özleyen bu vuruşta gole izin vermedi.

Gol pozisyonlarına girdi

Ev sahibi Çatalcaspor,  ilk turu bay olarak geçmesinden sonra ikinci turda , Şile Yıldız karşısında daha etekli ve daha atak bir futbol oynamasına rağmen son vuruşlarda başarılı olamadı.

Normal sürede gol sesi çıkmadı

Ziraat Kupası 2. Tur karşılaşmasının normal süresinde iki takımda gol bulamadı. İki takımında bariz gol pozisyonlarına girdiği, ama ev sahibi Çatalcaspor’un daha çok pozisyon sahibi olduğu maçın 90. Dakikası golsüz beraberlikle geçti.

Uzanındın ikinci devresinde gülen taraf Şile oldu

Karşılaşmanın normal süresinde ikin takımda gol bulamayınca statü gereği maçta 15 dakikalık 2 devre daha oynandı. İlk devrede oyun olarak birbirlerine üstünlük sağlayan takımlar yine gol bulamazken,  maçın son uzatma devresinde 115. Dakikada pozisyonu iyi takip eden Şile Yıldızdan Furkan Çarıkçı ,  topu Çatalcaspor ağlarına gönderdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Ziraat Kupası 2. Tur karşılaşmasından galip ayrılan Şile Yıldız adını 3. Tura yazdırırken,  Çatalcaspor kupaya ikinci turdan veda eden taraf oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ