FotoGool

SON DAKİKA

Kayserispor yarı finalist 2-1

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final karşılaşmasında Yukatel Kayserispor’u ağırlayan Beşiktaş Turu rakibi Kayserispor’a kaptırdı. Maçta baskılı oynamasına rağmen bunu gollerle süsleyemeyen siyah beyazlı ekip kupaya çeyrek finalde veda etmek zorunda kaldı. Kayserispor’a turu getiren golleri 6. Dakikada Mario Gavranoviç ve 65. Dakikada Miguel Cardosa atarken, ev sahibi Beşiktaş’ın tek golünü 43. Dakikada Valentin Rosier attı.

02 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Kayserispor yarı finalist 2-1

Beşiktaş Vodafone sahasında oynanan karşılaşmada ligin flaş takımı Yukatel Kayserispor’u ağırladı.  Maçta daha 6. Dakikada Mario Gavranoviç’in attığı golle öne geçen konuk ekip karşısında 43. Dakikada Valentin Rosier ile beraberliği sağladı.  Bu gol aynı zamanda ilk 54 dakikanın skoru oldu.

Maçın ikinci yarısına baskılı başlayan ev sahibi Beşiktaş karşısında kontra ataklarla pozisyon arayan Yukatel Kayserispor 65. Dakikada Miguel Cardosa ile bulduğu golle yine öne geçmeyi başardı.  Maçın son dakikasına kadar baskısını sürdüren ev sahibi bir türlü gol bulamadı ve kupaya çeyrek finalde veda ederek. Bul maçtan galip ayrılan konuk ekip Fenersahçe’den sonra Beşiktaşa’da eleyerek adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ