FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş Penaltılarla turladı. 3-1

Ziraat Türkiye kupası son 16 turunda Beşiktaş, Göztepespor’u konuk etti. Karşılaşmanın normal süresi golsüz biten karşılaşmanın uzatma devrelerinde de eşitlik bozulmadı. Maçta seri penaltı atışlarında. Beşiktaş kalecisi Ersin kaleyi kapattı ve turu atlayan taraf oldu.

11 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş Penaltılarla turladı.  3-1

Vodafone Park’ta oynanan karşılamanın normal süresi içinde iki takımda gol bulamadı. Maçın Normal süresinin ilk ve ikinci yarısında iki takımda birbirini denediler.  Zaman zaman üstünlüğünü elene alan ev sahibi pozisyon bulamasına rağmen bu pozisyonları değerlendiremedi. Göztepe ise zorlam süre içerisinde kontra ataklarla gol bulamadı.

Maç uzatmaya gitti

Karşılaşmanın normal süresinde iki takımda skor üstünlüğünü  sağlayamayınca maç uzatma devrelerine gitti. Maçın uzatma devrelerinin ilk yarısında da ikinci yarısında da eşitlik bozulmadı.

Penaltılarda Beşiktaş tur atladı

Karşılaşmada normal süre,  uzatma develerinde golsüz eşitlik bozulmadı. Maçta seri penaltı atışlarına geçildi.  Göztepespor F.di Sannto, Berkan ve Lourency penaltı vuruşlarını kaçırırken,  Beşiktaş’ta M.Pjnaiç tek penaltı atışını değerlendiremezken,  Batshuayi, Atiba ve Vida penaltı vuruşlarında başarılı oldular

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ