FotoGool

SON DAKİKA

Kayseri uzatmada turladı 0-1

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe , Yukatel Kayserispor’u konuk etti. Soğuk ve yağılı bir havada oynanan karşılaşmada maçın 90+4. Dakikada konuk ekip Yukatel Kayserispor’dan Ramazan Civelek attığı golle takımını bir üst tura taşırken, Fenerbahçe ikinci yarıda 10 kişi mücadele eden rakibine karşı üstünlük sağlayamadı.

08 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Kayseri uzatmada turladı 0-1

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu sahasında oynanan son 16 turu karşılaşmasından ilk yarıda iki takımda ilk yarıda ortada futbol sergilediler. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iki takımda çok net denilebilecek pozisyon yakalamazken,  maçın 45+3. Dakikasında Yukatel Kayserispor’dan Uğur Demirok önce sarı kart,  sonra da VAR hakeminin uyarısıyla ,  Fenerbahçeli Ozan Tufan’a yaptığı sert müdahaleden dolayı kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın ikinci yarısında bir üst tura yükselmek için iki takımda gol aradı. Maçta ikinci yarıda 10 kişi kalan konuk ekip Yukatel Kayserispor,  rakibinin ataklarını rahat bir şekilde karşılarken,  90+4. Dakikada kontra atakta Ramazan Çivelek’le bulduğu golle turu atlayan taraf oldu.  Fenerbahçe ikinci yarıda rakibini kendi yer alanına hapsetmesine rağmen istediği golü bulamazken, uzatma dakikasında kalesinde gördüğü gole engel olamayarak Ziraat Türkiye Kupasına veda etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ