FotoGool

SON DAKİKA

Çatalca nihayet 5-0

TFF Kadınlar 1.Liginde mücadele eden Çatalca Belediyespor ligin ikinci yarısında kendi sahasında oynadığı Sakarya Kadın futbolu takımı maçından üç puanla ayrılarak ilkkez kendi sahasında üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Kendi sahasında bu maça kadar hiç galibiyet alamayan Çatalca Belediyespor ilk galibiyetini 5 farkıla alarak büyük sevinç yaşadı.

07 Ocak 2024 Tarihinde eklendi.
Çatalca nihayet  5-0

Çatalca İzzettin. Sahasında oynanan karşılaşmada ligin ikinci yarısına başlangıç yapan Çatalca Belediyespor kadın futbol takımı, 40 ve 61.Dakikalarda Ceren Nurlu, 53. Dakikada Ecem Narlıdere,  76. Dakikada Dilara Sürül ve 90+2. Dakikada Ecem Laçoğlu’nun golleri ile sahadan üç puanı alarak ayırılmayı başardı. Bu sezon kendi sahasında ilk galibiyetini de almış oldu.

Zirve yarışına devam

Çatalca Belediyespor kendi sahasında kaybettiği puanlarla grupta zirvede yer alamadı.  Grubunda deplasman karşılaşmalarını kazanan Çatalca Belediyespor,  iç sahadaki ilk galibiyeti ile zirve yarışında olduğunu gösterdi.  Grupta ligin ikinci yarısını kayıpsız geçerek zirve yarışını yakından takip etmek isteyen Çatalca Belediyespor bu galibiyetle zirve yarısında bende varım dedi.

İkinci yarıda çoştu

Karşılaşmanın ilk yarısını Ceren Nurlu’nun attığı golle 1-0 önde kapatan ev sahibi Çatalca Belediyespor, karşılaşmanın ikinci yarısında adeta çoştu. Üst üste bulduğu gollerle sahadan üç puanı farkla kazandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ