FotoGool

SON DAKİKA

Çanakçaspor ’da Yıldız Dönemi

1.Amatör kulüplerinden Çanakcaspor yaptığı genel kuralla yeni yönetimini belirledi. Mesut Yıldız ve yönetim kurulu yapılan genel kurulla 67 oyla yeni patronu oldu. Çanakça’da yapılan Genel kurulda iki liste yarıştı. Genel kurul sonrası, iki liste birlikte fotoğraf vererek centilmenlik mesajı verdiler.

13 Haziran 2021 Tarihinde eklendi.
Çanakçaspor ’da Yıldız Dönemi

Çatalca takımlarından Çanakçaspor’un genel kurulu centilmenlik havasında geçti.Kazananın Çanakçaspor olduğu genel kurulda İbrahim Sofular ve Mesut Yıldız’ın listeleri  yarıştı.  Üzelerin Covit 19 kuraları çerçevesinde Katıldıkları genel kurulda oylamada İbrahim sofular ve yönetim  kurulu listesi  47 oy alırken, Mesut Yıldız ve yönetim kurulu üyelerden 67 oy alarak Çanakçaspor’un yeni patronu oldular.

Genel kurul sonrası centilmenlik pozu

Yapılan genel kurulun ardından, yöneti yönetim kurulu Başkanı Mesut Yıldız ve yönetim kurulu ile eski kulüp Başkanı İbrahim Sofular ve yöneticileri birlikte poz vererek , kazananın Çanakça mahallesi ve Çanakçaspor kulübü olduğunu gösterdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ