FotoGool

SON DAKİKA

Çanakça Turnuvası Start aldı.

Çatalca’nın Çanakça mahallesinde geleneksel olarak yapılan mini saha futbol turnuvası dün start aldı. Çanakçaspor yeni yönetimi tarafından bu sene Behzat Taban olarak değiştirilen turnuvanın başlama vuruşunu Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ile, Çatalca Belediyesi CHP meclis üyesi Ayhan Tutur tarafından yapıldı. Turnuvaya Çatalca Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Aydın, Belediye Meclis üyesi Lokman Naroğlu, İlçe spor müdürü Umut Şenol, Kulüp Başkanları ve spor camiası katıldı. 24 takımın mücadele edeceği turnuva hafta içi oynanacak.

26 Temmuz 2021 Tarihinde eklendi.
Çanakça Turnuvası Start aldı.

Pandemi’den dolayı futboldan uzak kalan Çatalca halkı bu kez bu özlemeni oynanan turnuva ile giderdi,  24 takım,  4 grup olarak oynananacak olan turnuva hafta içi her gün Çanakça sahasında oynanacak. Bu şekilde futbol özlemi de bitmiş olacak.  Bu sene 16. Düzenen mini saha futbol turnuvasının ismini yeni yönetim kurulu Nevzat Taban olarak belirledi.

Başlamı vuruşu Üner ve Tutun’dan

Çatalca Çanakça mahallesinde yapılan futbol turnuvasının başlama vuruşunu,  Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yaptı.  Başkan Üner’in başlama vuruşunu Çatalca Belediyesi meclis üyesi Ayhan Tutun karşıladı.

Çanakçaspor’dan Üner ve Şenol’a forma

Turnuvaya ev sahipliği yapan Çanakçaspor kulübü Başkanı Mesut Yıldız ve yönetim  kurulu üyeleri Turnavanın başlangıcına gelen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e ve Çatalca İlçe Spor müdürü Umut Şenol’a isimlerinin yazılı olduğu formaları hediye ettiler.

Kalfaköy Koop ilk maçın galibi. 4-0

Çanakça turnuvasının açılış karşılaşmasında Çanakça Şöhretlerle , Kalfaköy Koop karşı karşıya geldi.  İlk yarısında Eray Akgün’ün ilk golü ile 1-0 önde kapatan Kalfaköy Koop,  ikinci yarıda adeta gol olup yağdı. Maçın ikinci yarısında Çanakça Şöhretler karşısında oyun üstünlüğünü iyece eline alan Kalfaköy Koop Eray Akgün (2),  Aycan Yıldırım’ın (1) golleri ile sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ