FotoGool

SON DAKİKA

“BÖLGESEL AMATÖR LİGİ DE OYNATMAN LAZIM”

İASKF Başkan Adayı Fikret Sivri basın mensuplarıyla yaptığı basın toplantısında amatör camiaya fayda getirecek her türlü iş ve işlemin yanında olacaklarını söyledi. Sivri “Amatör camiaya fayda getirecek her türlü iş ve işlemin yapılması için elimizden geleni yapacağız. Bu imkan var. Bugüne kadar kulüplere hiç bir şey yapılmamış. Bu tip şeylerin takımlarımıza yapılması için çaba göstereceğiz. Buna bir dur diyeceğiz. Pandemi milat olmalı. Bu dönemi iyi değerlendirmek lazım.” ifadesini kullandı.

01 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
“BÖLGESEL AMATÖR LİGİ DE OYNATMAN LAZIM”

“HALA AYNI TAS AYNI HAMAM”

Pandemi nedeniyle oluşan krizin iyi yönetilmediğini kaydeden Sivri “Pandemi nedeniyle 81 ilde örgütlenen TASKK’ın da yeterli şekilde organize olamadığını, hiçbir hazırlığı olmadığını gördük. Tesisi olan kulüplerin içine düştüğü darboğazla ilgili hiçbir önlem alınmadı. Onlar için çare düşünülmedi. Bu sektörden ekmek yiyen antrenöründen, sağlıkçısına, malzemecisinden kulüp çalışanına kadar bir çok paydaşımız ekonomik sıkıntıya düştü. Kulüplerin sezon başında yapmış oldukları transfer ve aktarma bedelleri geri ödeme yoluyla kulüplere iade edilebilirdi. Profesyonel kulüplere işleyen sistem amatörlere gelince işlevsiz duruma geldi. Bölgesel Amatör Lig ile ilgili alınan kararın da ucu açık. Pandeminin durumuna göre maçların oynanıp oynatılmayacağına karar verilecek. 3.Ligi oynatıyorsan Bölgesel Amatör Ligi de oynatman lazım. Bir sezon geçti, neredeyse yeni sezon geldi hala ortada bir şey yok. Kitapçık hazırsa açıklanmalı. BAL’ı oynatacağım diyorsun ama ortada bir statü yok daha. Pandemi çıktığından bugüne kadar 8-9 ay geçti ama hala aynı tas aynı hamam devam ediyor. Çok sıkıntılı günler bizi bekliyor.” dedi. Sivri, BAL’ın oynatılması halinde Süper Amatör Ligin başlatılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ