FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş Şampiyon

Turkcell Kadınlar ligi Sağlık çalışanları sezonunu final maçı ile bitti. Beşiktaş ile Fatih Vatan arasında oynanan final karşılaşmasında ilk yarıda iki takımda gol bulamadı. Maçın ikici yarısına iyi ve hızlı başlayan Beşiktaş 57. Dakikada Esra Erol ve 73. Dakikada Melikenin attığı gollerle sahadan galip ayrılarak şampiyonluk oldu.
Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Karşılaşmayı Beşiktaş kulübü Başkanı Ahmet Nur Cebi ve Fatih Vatan kulübü Başkanı Hasan Büyükdoğan’la birlikte seyretti.

05 Mayıs 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş Şampiyon

Final karşılaşmasında gruplarda da aynı grupta mücadele eden ve birlikte elemelere katılan Beşiktaş ile FAtih vatan kulübü arasında oynandı.  Karşılamanın ilk yarısında yüksek tempoda geçen karşılaşmada iki takımda genelede orta saha mücadelesi sergilediler.  Maçın ikinci yarısında etkisini hissettiren Beşiktaş,  57. Dakikada geliştirdiği atakta Esra Erolun attığı golle öne geçmeyi başardı.  Maçta bu golle moral bulan siyah beyazı ekip 73. Dakikada Melike’nin attığı golle farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Beşiktaş 2020-2021 futbol sezonunun şampiyona oldu.

Şampiyonluk kutlaması yapıldı

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından, Beşiktaş kulübü oyuncuları şampiyonluk şarkıları söyleyerek başarısını kutladı. Yapılan kutlama Kupayı TFF Başkanı Nihat Özdemir’in elinden alınmasından sonra sahanın ortasına kurulan platformda devam etti.  Şampiyonluk kutlamasına kulüp Başkanı Ahmet Nur Cebide katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ