FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş ikinci finalist

Turkcell Kadınlar ligi Sağlık çalışanları sezonunun sonuna gelindi. Çarşamba günü oynanacak olan final karşılaşmasının ikinci finalistide belli oldu, nefeslerin kesildiği karşılaşmada Beşiktaş ve ALG karşı karşıya geldi. Normal sürenin ve uzatma devrelerinin golsüz beraberlikle bittiği karşılaşma finalist penaltı atışları ile belli oldu. Beşiktaş güçlü rakibine penaltılarla üstünlük sağlayarak Finalist oldu.

03 Mayıs 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş ikinci finalist

Kadınlar liginin yarı finali tam Bird finale sahne oldu.  Kadın futbolunun iddialı iki ekibi Beşiktaş ve ALG takımları Antalya’da yarı finalde karşı karşıya geldiler.  Temponun yüksel ve hiç düşmediği karşılaşmada iki takımda geliştirdikleri ataklarda istedikleri gol yada golleri bulamadılar.  Birbirlerine zaman zaman oyun üstünlüğü sağlayan iki güçlü ekip  90 dakikayı golsüz beraberlikle bitirdiler.  Karşılaşmada uzatma devrelerinde de eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi.   Bu vuruşlarda ALG’den Derya , Gülbin ve İlayda’nın  kullandıkları penaltıları Beşiktaş kalecisi Fatma şahin kurtarırken. Ece’de topu üstten auta gönderdi. ALG ‘den Kezban kullandığı penaltıyı gole çevirdi .

Beşiktaş kulübünde ise Zeynep ve Elif’in vuruşları gol olurken,  Yağmur Uraz topu üstten avuta gönderdi, Esra ‘anın vuruşunu ALG kalecisi Selda kurtarıdı. Bu sonuçla seri penaltı atışlarında üstünlük sağlayan taraf Beşiktaş Kadın futbol takımı adını finale yazdırdı

Saha içinde büyük sevinç yaşandı.

Kadınlar liginde ALG ile Final havasında Yarı filan karşılaşması oynayan ve erken finali yaşayan iki takımın mücadelesinde,  seri penaltı vuruşlarında üstünlük sağlayan Beşiktaş Kadın futbol takımı saha içinde büyük sevinç yaşadılar. Maçta son penaltının ardından turu atlayan ve adını finale yazdıran Beşiktaş Kadın futbol takımı İdareceleri,  Teknik heyeti ve oyuncuları ve çalışanlar saha içinde şampiyonluk şarkıları söyleyerek finale çıkmalarını kutladılar. Zaman zaman oyuncuların  mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadıkları da gözden kaçmadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ