FotoGool

SON DAKİKA

“AMATÖRLER SAHİPSİZ KALDI”

İASKF Başkan Adayı Fikret Sivri basın mensuplarıyla biraraya geldiği basın toplantısında birbirinden ilginç açıklamaların altına imza attı. Sivri, pandemiden sonra profesyonel liglerin devam ettiğini, amatörlerin sahipsiz kaldığını söyledi. Sivri “Sadece amatör maçlar durduruldu. Kısıtlamalar sadece amatörler için uygulandı. Amatörlerin sahipsiz kaldığını düşünüyorum.” dedi.

01 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
“AMATÖRLER SAHİPSİZ KALDI”

Bir kişinin her yerde olmasından dolayı amatörlerle ilgili sağlıklı kararlar alınamadığını ileri süren Sivri “Bir kişi her yerde olduğu zaman bir yerde önceleme yapmak zorunda kalıyorsunuz. Beş koltuğu birden işgal ediyorsunuz ama amatörlere bir türlü sıra gelmiyor nedense. İASKF’nin başkanı ayrı olmalı, Amatör Kurulun başkanı ayrı olmalı, TASKK’ın başkanı ayrı olmalı. Biz bu camianın içindeyiz. Dertleri biliyoruz. Amatörlerin bugün hala muallakta kalmasının en büyük nedeni başkanın koltuğu koruma iç güdüsüyle koltuğa sahip çıkması. Ben varım başkasına ne gerek var düşüncesi. 5 Bin 500 tane amatör kulübün olduğu bir yerde sadece 144 profesyonel takımın haklarının korunması doğru bir davranış şekli değildir. Böyle büyük bir camia görmemezlikten gelinmemeli. 5 tane koltuğu birden işgal ediyorsunuz ama etkiniz ne kadar. Amatörle ilgili hangi kararı çıkarabildiniz bu süreçte.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ