FotoGool

SON DAKİKA

ALG Yarı finalde. 2-0

Turkcell kadınlar liginde çeyrek finalde ALG, Kayseri Gençler birliği takımı ile karyı kaşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında 33. Dakikada Esther Sunday ve ikinci yarıda 84. Dakikada Bassıra Toure ‘in attığı gollerle ALG adını yarı finale yazdıran ilk takım oldu.

28 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
ALG Yarı finalde. 2-0

Turkcell kadınlar ligin çeyrek finalinde Kayseri Gençler birliğini konuk eden ALG rakibi karşısında çokta etkili bir futbol sergilememesine rağmen ilk yarıda 33. Dakikada Esther Sunday ‘un golü ile öne geçerek rakibi karşısında skor üstünlüğünü eline geçirdi.  Maçın ilk yarısının 1-0 nde kapatan ALG,  Maçın ikinci yarısında da istediği oyunu sergileyelememesine rağmen 84. Dakikada Bassıra Toure  attığı golle farkı ikiye çıkartdı 2-0. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın skoru oldu.  ALG rakibini çeyrek finalde eleyerek adını yarı finaleye yazdırdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ