FotoGool

SON DAKİKA

ALG üçüncü oldu  3-0

Turkcell Kadınlar ligi Sağlık çalışanları sezonunun 3 lük, 4. Lük karşıaşmasınad kazanan ALG bu sezonun üçüncüsü olmayı başardı. Rakibi Fomget Gençlik ve spor kulübü karşılaşmasında rahat bir futbol sergileyen ALG ‘ye galibiyeti getiren golleri 22. Dakikada Yana, 56. Dakikada Ebru ve 65. Dakikada Ece attı. Maçın ilk dakikalarında yarı finaldeki alınan mağlubiyetten dolayı ALG’li oyuncular maçın başlama düdüğü ile 2 dakikada hareketsiz kaldılar. Rakibi Fomgetsor ile kendi yer alanında top çevirerek ALG’nin bu protestosuna destek verdi.

05 Mayıs 2021 Tarihinde eklendi.
ALG üçüncü oldu  3-0

Kadınlar liginde 3’lük karşılaşmasını kazanan taraf ALG oldu.  Karşılaşmada rahat bir futbol oynayan ALG 22. Dakikada YAna’nın attığı golle öne geçti. Rakibi karşısında üstünlüğü elinde bulunduran ALG ilk yarıyı bu skor’la tamamadı.  Karşılaşmanın ikinci yarısına yine hızlı başlayan 56. Dakikada Ebru’nun golü ile farkı ikiye çıkartarak ALG’de son sözü 65. Dakikada Ece söyledi ve attığı golle karşılaşmanın skorunu belirledi.  Fomget Gençlik ve spor kulübü karşısında sahadan attığı üç golle galibiyetle ayrılan ALG turnuvanın 3.sü olurken,  rakibi turnuvanın 4. oldu.

Gollerde sevinç olmadı

Karşılaşmaya protesto ile başlayan ALG 2 dakikada hareketsiz kaldığı karşılaşmadoa atılan gollerde de sevinç yapmayarak yine protestosuna devam etti. Geçtiğimiz sezonun şampiyona ALG Karşılaşma sonrası da hiç sevinç yapmadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ