FotoGool

SON DAKİKA

ALG Transferlere devam ediyor

Türkiye Kadınlar futbol liginde şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan ALG bu kez adını Şampiyonlar liginde alacağı başarılarla Avrupa’da duyurmayı hedefliyor. Sezon öncesi iç ve dış transfer görüşmelerini büyük bir titizlikle sürdüren ve ince eleyip sık dokuyarak Avrupa’yı titretecek bir ekip kurmaya çalışan ALG kulüp Başkanı Ali Gözcü Türkiye’yi ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

17 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
ALG Transferlere devam ediyor

Türkiye kadınlar futbol liginde geçtiğimiz sezon aldığı başarılı sonuçlarla tüm spor kamuoyunun dikkatini çekmeyi başaran ALG bayan futbol takımı bu sezon’da hem ligde, hemde şampiyonlar liginde mücadele etmek istiyor. Bunun için iç ve dış transferleri büyük bir titizlikle sürdüren ALG takımı transferlerini tek tek duyurmaya başladı.  kulüp Başkanı Ali Gözcü bu sezon Avrupa’da Türkiye’yi ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

Kaptan Natiia Pantsulaila, EBRU TOPÇU  sözleşme yenilediler. 

ALG futbol takımının kaptanı  Natiia Pantsulaila ile sözleşme yenileyerek gemisini terketmedi. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performans ile göz dolduran Natiia, yeni sezonda da Gaziantep ALGSPOR ‘da kalmayı tercih etti. Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alacak olmanın heyecanını yaşayan Pantsulaia, kendisine bu fırsatı veren kulüp başkanı Ali Gözcü ve yönetim kuruluna teşekkür etti. öte yandan iç transferde Gaziantep ALGSPOR’un , Milli Takımımının vazgeçilmez oyuncusu  EBRU TOPÇU ile sözleşme yenilendi.

Selda Akgöz ve Yana DERKACH ALG  imza attılar

İç transfer görüşmelerine devam eden ALG ,  dış transferde de çalışmalarını sürdürüyor.  Kulüp Başkanı Ali Gözcü nokta transfer yaparak güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyor.  Geçtiğimiz günlerde  A Milli takımın ve Ataşehir Spor’un başarılı kalecisi Selda AKGÖZ ile her konuda anlaşan ALG  Avrupa Şampiyonlar ligi ve 2020-2021 sezonu için sözleşme imzalandı. Öte yandan  dış transferdeki diğer bir imza ise Ukrayna Milli takımından  Sol kanat oyuncusu  YANA DERKACH imza attırdı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ