FotoGool

SON DAKİKA

Turkcell kadınlar ligi çeyrek final karşılaşmasında Fatih Vatan, Konak Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Karşılaşmada normal sürede 49. Dakikada Sümeyra’nın penaltı golüne , 56. Dakikada Zelal Penaltı golü ile cevap veren Fatih Vatan, maçın normal süresini ve uzatla devrelerini 1-1 skor’la tamamladı. Karşılaşmada seri penaltı vuruşlarında Kalecilerin günü yaşandı. Fatih Vatan kalecisi Ezgi üç penaltı kurtararak takımının ismini yarı finale yazdırdı.

29 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda istediği golü bulamadı.  İkinci yarıya hızlı başlayan Konak Belediyespor 49. Dakikada kazandığı penaltı vuruşu Sümeyra ile gole çevirdi. 1-0 bu golle mağlup duruma düşen Fatih Vatan,  maçın ikinci yarısının genelinde üstün bir futbol oynamaya başladı. Maçın 56. Dakikadasında kazanılan penaltı vuruşunu Zelal ile değerlendiren Fatih vatan skor’u eşitledi.  Karşılaşmada kalan sürede de bi çok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Fatih Vatanspor,  normal süre,  uzatma devrelerinde de istediği golü bulamayınca karşılaşma seri penaltı atışlarına gitti.

Ezgi’nin günü oldu

Karşılaşmada Normal süre,  Uzatma devrelerinin ardından seri penaltı vuruşlarına geçildi.  Fatih Vatanspor’dah Beyza ve Buse’nin vuruşlarını kaleci kurtarınca büyük bir umutsuzluğa düşen Fatih vatan takımana hayat veren isim kaleci Ezgi oldu.  Kaleci Ezgi. Konak Belediyespor’dan Sümeyra, Sinem ve Seval’in vuruşlarını kurtararak takımını yarı finale taşıdı.  Fatih Vatandan Elif, Cansu ve Bilge bu vuruşlarda başarılı olurken,  Konak Belediyespor’dan Ezgi ve Busem bu vuruşları değerlendirdi.

Maç sonu büyük sevinç

Karşılaşmada seri penaltı vuruşları ile adını yarı finale yazdıran Fatih Vatanspor büyük sevinç yaşadı. Fatih Vatanspor’lu oyuncular bu galibiyeti   Grup Maçında ayağı talihsiz bir şekilde kırılan Seranay’a armağan ettiler.  Saha içinde şampiyonluk şarkıları söyleyen oyunculara teknik heyet ve yöneticilerde eşlik etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ